Възстановено е движението по третокласния път III-2904 Дуранкулак – Кардам

...
Възстановено е движението по третокласния път III-2904 Дуранкулак – Кардам
Коментари Харесай

Възстановено е движението по път III-2904 Дуранкулак – Кардам за превозните средства до 3,5 тона

Възстановено е придвижването по третокласния път III-2904 Дуранкулак – Кардам за транспортните средства до 3,5 тона. Това оповестиха от пресслужбата на Агенция „Пътна инфраструктура“.
 лед, зима, сняг, път, кола, гума  лед, зима, сняг,  лед, кола, зима, сняг
Преминаването по него беше лимитирано късно нощес поради снегонавявания. Снегопочистваща техника през днешния ден разчиства близо 9-километровия сектор сред селата Рогозина и Спасово. От мощния вятър в правата имаше преспи над 1 метър. Работата по уширението на пътя продължава.

Шофьорите, на които им следва пътешестване би трябвало да потеглят с коли готови за зимни условия, да карат деликатно и със съобразена скорост. Блокирането на придвижването от коли, които не са с подобаващи гуми затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на останалите водачи.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР