Възрастта не е нищо друго освен число, нали така? Много

...
Възрастта не е нищо друго освен число, нали така? Много
Коментари Харесай

Защо мъжете над 40 години харесват по-млади жени

Възрастта не е нищо друго с изключение на число, нали по този начин? Много двойки с огромна възрастова разлика евентуално ще се ухилен, когато прочетат това.  От друга страна, тези, които не са имали връзка с някой доста по-млад или по-възрастен, просто не го схващат. Няма да попитате това на глас, само че съм сигурна, че продължавате да се чудите: „ ЗАЩО “?

Мили читатели, не приемайте всичко толкоз сензитивно. Помнете, че всеки има право да живее живота си по този начин, както желае и е доста по-важно и по-добре да се фокусирате върху вас самите, в сравнение с цялостен живот да гледате в непознатата пъничка. А в този момент по тематиката: Защо мъжете над 40 години харесват по-млади дами? Е, време е да разберем.

Защо мъжете над 40 години харесват по-млади дами

Физическа прелест

Първото нещо, което притегля по-възрастния мъж в една млада жена, е нейната физическа прелест. Нека бъдем почтени тук – той може да се влюби в нейната страхотна персона по-късно, само че когато един мъж стартира да флиртува с нея, той няма визия какъв вид човек е тя.

Единственото нещо, което той вижда, е нейното необикновено тяло и красиво лице.  В последна сметка това е изцяло естествено.Така че, когато този човек огледа себе си и когато огледа тази млада жена, която стои до него, обикновено е той да изпитва физическо привличане.

Алфа мъжага

Какво притегля по-възрастен мъж в по-млада жена? Е, сега, в който мъжете навлязат в ранните си 40 години, множеството от тях стартират да изпитват рецесия на междинната възраст. Освен всичко друго, те стават параноични, че са изгубили своята мачо страна. Те не са толкоз привлекателни и толкоз физически мощни, колкото в миналото са били.

И по този начин, мъж при започване на 40-те всеки мъж ще стартира да се тревожи. Той ще си намерения, че е изгубил чара си и че към този момент не е алфа мъжкарят, който беше. И това доста ще го изплаши.

Следователно, когато откри по-млад сътрудник на по-зряла възраст, той в действителност демонстрира на себе си и на останалия свят, че към момента има каквото е належащо. Нека светът чуе, че този мъж към момента е прелъстителен и може да има каквото момиче изиска!

Шанс да преживее младостта си

Човечеството като цяло е захласнато от безсмъртието. Така е от началото на времето. Всички сме ужасени от концепцията да остареем и да загубим младостта си. Е, мъжете са първенци в това и ще употребяват всяка опция, която имат, с цел да се почувстват още веднъж млади, без значение на какъв брой години са в действителност. И какъв по-добър метод за един мъж да преживее младостта си от това да се среща с по-млада жена?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР