Възрастта на диетоложката Енджи Касабие се оказа най- голямата енигма

...
Възрастта на диетоложката Енджи Касабие се оказа най- голямата енигма
Коментари Харесай

Не е за вярване! Вижте на колко години е Енджи Касабие!


Възрастта на диетоложката Енджи Касабие се оказа най- огромната загадка за съквартирантите и коментаторите. Снощи красивата ливанка приключи присъединяване си на осмо място в полуфинала на „ Вип Брадър “. А през днешния ден най- горещият въпрос, който й беше задаван, беше този на какъв брой години е.

Най- разчувствуван от тематиката се оказа някогашният й съквартирант Антон Стефанов, който зае мястото си на коментатор в „ На кафе “. Журналистът сподели публикация от вестник, в който е написано ЕГН- то на, от което излиза наяве, че тя е на 35 години.

Във визитката си за риалити шоуто обаче ливанката споделила, че е на 29 години. В къщата тя посрещна и рождения си ден и излиза, че е навършила 30. Енджи имала спогодба с продуцентите да не означават празника по никакъв мотив, тъй като се срамувала от тематиката за годините си.

В изявлението си за Гала, тя отхвърли да даде съответен отговор на въпроса. Енджи предложи всеки да реши за себе си на какъв брой години е тя. Според нея, значимото е да изглеждаш добре, да си поддържана, а не да робуваш на някаква цифра, каквато е възрастта.

Явно тематиката за годините е болна за красивата ливанка. Но, в последна сметка, кого ли го интересува? Щом очевидно на всички им наподобява на 25 – 30 – дано да е на толкоз. В последна сметка, тя не може да скрие от себе си истината и си я знае най- добре.

Енджи Касабие беше измежду най- дипломатичните съквартиранти и се опита да се въздържа от кавги и кавги. Но хубостта и скъпият й дрешник се оказаха бодил в очите на множеството дами в къщата. А произхода й – подразни началник Петров. Енджи се извини единствено на Миглена Каканашева за грозните думи, които й насочи, до момента в който се храни.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР