Възрастни хора могат да подават на телефон 02 9041397 основни

...
Възрастни хора могат да подават на телефон 02 9041397 основни
Коментари Харесай

На този телефон възрастните хора ще могат да поръчват продукти

Възрастни хора могат да подават на телефон 02 9041397 съществени артикули от първа нужда, които да им напазаруваме. Това сподели шефът на Дирекция „ Обществен ред и сигурност “ към Столична община Красимир Димитров в изявление за Агенция „ Фокус “ за възобновяване на помощта за извършване на покупки на храна и медикаменти за възрастни хора.
Той добави, че задачата е да се помогне на възрастните хора, такива с хронични болести или трудноподвижни, при които има заплаха от заразяване при чакането на опашки в магазините и аптеките.
 При какви условия може да се подарява кръвна плазма? При какви условия може да се подарява кръвна плазма?
Центърът по трансфузионна хематология прикани за повече донори на кръвна плазма, преболедували COVID-19. С нея се лекуват тежко заболели...
Естествено се заплаща себестойността на продуктите, нищо друго. Също по този начин можем да купуваме и медикаменти с рецептурната брошура. В по-големите хранителни вериги има аптеки, с които сме се договорили да ни обслужват с приоритет. Важното е да запазим живота и здравето на възрастните и трудноподвижните хора в “, добави той. 
Димитров посочи, че тази самодейност ще продължи, до момента в който има сигнали. „ Имаме организация да привличаме доброволци към нас от доброволното формирование към Столична община и доброволци от БЧК “, сподели още той.
Димитров изясни, че имат към пет екипа. „ От 09.00 до 18.30 имаме човек, който е на телефона и приема и обработва сигналите. От началото на ноември минава по-голямата част от дирекцията ни на постоянни смени, с цел да може повече хора да обслужваме “, добави той.
Димитров акцентира, че на самия екип непрекъснато се вършат проби и до момента са били негативни. „ Постоянно се съблюдава при нас стройна дисциплинираност за носенето на маски. С костюми и шлемове обработваме болничните заведения и районните администрации, където има чиновници с Спазваме всички условия. Аз съм ръководител и на логистичния щаб към регионалния щаб в София, тъй че имаме запас от маски и костюми, с цел да можем да подпомогнем общинските лечебни заведения “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР