Възрастна жена прояви агресия към майка и избълва грозни думи

...
Възрастна жена прояви агресия към майка и избълва грозни думи
Коментари Харесай

Жена отправи грозни обиди към дете със специални нужди, скочи да бие майка му ВИДЕО

Възрастна жена прояви експанзия към майка и избълва грозни думи към детето й, което е със специфични потребности.

Деница Джурова, която е майка на дете със специфични потребности, алармира за експанзия в парк " Княжеска градина " в столицата. Вчера със сина й са посетили фитнес площадката навън в парка - точно тогава жена с алена коса е почнала да наскърбява сина на Деница.

Майката твърди, че старата жена е наричала сина й с доста грозни думи - безмозъчен, безумен, лекомислен, на нищо неприличащ, пълен, с огромен г*з и други сходни.

Според майката повода за грозната демонстрация на старата жена е шумното потребление на уредите на фитнес площадката.

" Някои от тях са счупени и при потребление са по-шумни. Принципно спортове от този вид могат да са шумни и при цялостна редовност на уредите. Детето ми е със специфични потребности, сензорни дефицити и грубата му моторика предстои на още усъвършенствания и работа (което в и повода да вървим на сходни уреди). Отглеждам го сама ", написа Деница.



Джурова се обърнала към дамата с алената коса, като й декларирала, че няма право да наскърбява детето й. А хората, които в оня миг са били в парка, са показали емпатия и са застанали на страната на майката.

" Хората в парка спираха да ме защитят и да ѝ кажат, че не може да наскърбява по този начин дете (или който и да е), а тя нападаше и тях. Вниманието и силата ми бяха съсредоточени в това да не ѝ вляза в тона (да запазя почитание и да не наскърбявам като нея) и да не я атакува и аз (да не налетявам на бой), заради което не съобразих да снима на видео вчерашната сценка ", добави дамата.

Днес Джурова и детето й още веднъж са посетили парк " Княжеска градина ". И още веднъж са засекли дамата, отправила грозни обиди към сина на Деница. Ситуацията през днешния ден обаче ескалирала, защото старата жена е скочила да бие Деница Джурова, откакто тя е извадила телефона си и е почнала да я снима.

" Когато направи своите мнения (отново), извадих телефона и започнах да я фотографирам. Очаквах да ме наскърбява словесно (и детето, схваща се), само че тя ми налетя на пердах и в случай че не беше мъжът с кучето, щеше да бъде и по-агресивна (благодаря му от сърце) ", отбелязва майката.

Деница Джурова насочи зов в мрежата: " Молбата ми е да ми помогнете да установим личността ѝ. Моля, в случай че някой я разпознае да ми написа или да се свърже с мен по някакъв метод. Никой няма право да ви удря или да ви наскърбява. Ще ми помогнете доста, в случай че разпознаете дамата. Моля ви, в случай че вие или ваши познати сте се сблъсквали с сходен проблем, посъветеайте ме кои са най-хубавите дейности, които мога да подхваща, с цел да защитя себе си и детето си по законно открития ред. Благодаря ви авансово! ", написа тя.

Деница акцентира, че концепцията на обявата й е да се обърне по-голямо внимание на неприемливото държание, което се подценява и се приема за обикновено, в случай, че юридически е наказуемо и несъмнено незачитащо гражданските права.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР