Възрастна жена от Първомай преживя най-големия си кошмар, а главна

...
Възрастна жена от Първомай преживя най-големия си кошмар, а главна
Коментари Харесай

Кошмар край Пловдив: Син пребил майка си с патерица и пластм...

Възрастна жена от Първомай претърпя най-големия си призрачен сън, а основна виновност за това има личният ѝ наследник. Той я пребил грубо, като се наложило майка му да лежи в болница няколко дни, с цел да се съвземе. 

Грозните подиуми се разиграли по здрач на 12 юли тази година, а за тях излиза наяве от оповестено правосъдно решение на първомайския съд. Там се споделя, че на въпросната дата, в интервала
сред 18:00 часа и 18:30 часа, старата жена, която се придвижвала благодарение на патерица, седяла в компанията на свои съседи на пейката пред дома си. Изведнъж се появил синът й, който от известно време проявявал към нея необяснима експанзия. Той неоснователно й се развикал, почнал да я наскърбява и да я заплашва с ликвидиране. Но не спрял дотук.

Секунди по-късно се нахвърлил върху нея с удари. Налагал я с юмруци по главата и цялото тяло, по-късно сграбчил патерицата й и траял с побоя. Удрял я и с пластмасов стол, като й предизвикал кръвотечение от лицето.

След като синът се успокоил, по сигнал, подаден на телефон 112 от съседите на потърпевшата, тя била откарана с кола за спешна помощ до болничното заведение в Първомай, по-късно в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, където останала на лекуване до 15 юли. 

Побойникът бил задържан за 24 часа. Възрастната жена показала пред полицията, че се опасява да живее в къщата си сама, само че няма по какъв начин и да живее с сходно принуждение. Затова посредством юрист поискала от съда да бъде издадена молба за отбрана. 

Още на идващия ден след побоя магистратите наложили санкция в размер на 250 лева на сина за дребното безчинство. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР