Възрастен педофил без зъби беше задържан от ловеца на педофили

...
Възрастен педофил без зъби беше задържан от ловеца на педофили
Коментари Харесай

Потресаващо! Няма да повярвате какво този педофил е говорил на малко момиченце

Възрастен педофил без зъби беше арестуван от ловеца на педофили Ален Симеонов и негови съратници в София. Белокосият извратеняк беше сюрпризиран във вторник на бул. " Владимир Вазов “ в ранния следобяд.

Симеонов показа онлайн в профила си във Facebook, че дядото е желал секс с 13-годишно момиче, което няколко пъти му споделило, че е девствено. Както педофила описвал, че е доста добър и желае да му е " татко “, по този начин в идващия миг написал " искаш ли да ми го видиш “, изчете част от кореспонденцията Ален.

Освен това предложил френски милувки, както и други " неща от живота “. В гражданския арест взе участие и учителят по история Александър Александров, който също поддържа идеята да се създадат присъдите на педофилите ефикасни, защото сега те получават главно условни.

Беззъбият педофил стартира да изяснява, че ще извика полиция, даже опита да хвърли телефона си на земята, с цел да го счупи, само че дейностите му бяха осуетени. Виждайки, че няма какво да прави, дядото стартира да вика, че желае кола за спешна помощ, а не полиция. След броени минути пристигна патрулка и незабавна помощ, написа " Телеграф ". След като се оказа, че педофилът и здрав и му няма нищо, беше окован с белезници и отведен в ареста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР