Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара

...
Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара
Коментари Харесай

След като заплашва деца с нож: Мъж загина след гонка с полицаи в Стара Загора

Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора сред лек автомобил и полицейски коли. Тя е траяла няколко минути и е стигнала до основен бул. в града. 

По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож нощес. След като е подаден сигнал на телефон 112, органите на реда намират въпросното лице на бензиностанция.

Престъплението е осъществено след битов скандал

При опит на служителите на реда да осъществят контакт с него, мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е почнала и гонката, която е минала километри през разнообразни квартали на Стара Загора.

В преследването са се присъединили десетина полицейски патрули. Някои от тях стопират водача, други – го чакат от разнообразни страни.

26-годишният Георги Георгиев е съден по три обвинявания

За страдание сега, в който лицето е изкарано от колата си, се е стигнало до съдбовния край.

Кварталът, в който се случва това, е вдигнат на крайник, следват и бурни реакции в обществените мрежи. Публикувани са стотици видеа. Има мнения, че евентуално служителите на реда са надвишили своите пълномощия. Дали това е по този начин, се чака да стане ясно от мнения на полицията и прокуратурата.

Назначена е тройно съдебномедицинска експертиза, която да откри какво се е случило - допустимо е индивидът да е получил удар, само че съгласно околните му той може да е умрял след полицейски произвол.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР