ВЪЗРАЖИТЕЛЕН Ford RaptorTRAX, поръчан от икона на моторните спортове, може

...
ВЪЗРАЖИТЕЛЕН Ford RaptorTRAX, поръчан от икона на моторните спортове, може
Коментари Харесай

„Офроуд гигант“ на Ford с персонализирани СНЕЖНИ ПИСТИ, създадени от иконата на моторните спортове, се продава на впечатляваща цена

ВЪЗРАЖИТЕЛЕН Ford RaptorTRAX, поръчан от икона на моторните спортове, може да бъде ваш... против забележителна сума цена.

Гигантският камион може да се похвали с вериги, сходни на танк, идеални за високоскоростно шофиране в сняг и се трансформира в сензация, когато се появи във видеоклип от 2014 година за Monster Energy.

Описана като " офроуд колос " от профилирани автомобилни специалисти в LBI Limited, тази мощно модифицирана машина в миналото е била благосъстоятелност на рали легендата Кен Блок.

Иконата на моторните спортове и каскадьорът, който също взе участие в Top Gear, умря през януари 2023 година на 55-годишна възраст след злополука с моторна шейна покрай дома му в Юта, Съединени американски щати.

Блокирането също беше популярна фигура в обществените медии, с повече от 7,6 милиона почитатели в Instagram и 2 милиона в YouTube.

Наистина, Ford RaptorTRAX беше забелязан за първи път от почитателите във видеоклип за Monster Energy и има над 5 милиона гледания в YouTube.

Най-забележителнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР