„Възраждане“ ясно и категорично заявява политическа воля да спре плана

...
„Възраждане“ ясно и категорично заявява политическа воля да спре плана
Коментари Харесай

„Възраждане“: Американското правителство на Петков пое щафетата за еврото от служебното американско правителство на Янев

„ Възраждане “ ясно и изрично декларира политическа воля да спре проекта за въвеждане на еврото като публична валута в България. Вече четири години поредно пазиме тази позиция, с причини, представяни на база анализите на икономическия екип на политическата организация. " Това се споделя в позиция на партията, изпратена до медиите.

„ Аргументи, доказани в телевизионни изявленията от Стив Ханке, прочут като бащата на валутния ръб.

С предприеманите от нас дейности и проведени митинги „ Възраждане “ съумя оптимално да забави процедурата по унищожаването на българския лев, а с него и на финансовия ни суверенитет.

Забавянето, предизвикано от нас, през днешния ден води до голямо бързане от страна на следващото американско държавно управление да отстрани финансовия ни суверенитет като унищожи българския лев.

Припомняме, че двете служебни държавни управления на Стефан Янев стартираха процедурата за приемане на еврото без да имат това право и без да се допитат до българския народ. Няма политическа обстановка или обстановка, която да оправдава тези дейности, които са равносилни на национално изменничество “, се показва още в позицията на партията.

„ Правителствата на Янев превишиха дадените им от народа пълномощия, тъй като служебното държавно управление има една задача – да организира почтени избори, което през днешния ден виждаме, че не е съумяло да извърши. Наследниците на натовския военачалник обаче не престават да извършват предоставените им задания, като с решенията си още веднъж пазят не българските, а непознатите национални ползи.

България продължава да е на последно място по приходи в Европейския съюз, в страната ни е регистрирана рекордна инфлация, в каквато „ гори “ и самата еврозона. Смяната на българския лев с евро в подобен миг би била самоубийствена. Тя ще докара до още по-голямо обедняване на българина, което към този момент ще е застрашаващо живота и здравето му, тъй като огромна част от хората живеят на виталния най-малко.

Решението на ръководещите да вкарат еврото небрежно, безогледно и без допитване до народа е рисково, отечеството ни е в заплаха и ние като народ сме длъжни да спасим българския лев, с цел да оцелеем. Към момента в страната ни работи Валутен ръб, в България има буфер, който подсигурява неговата непоклатимост. Този буфер е на стойност над 56 милиарда лв., които стоят в Българска народна банка като гаранция. В момента, в който България влезе в Еврозоната, една част от тези 56 милиарда лв. ще отидат в Европейската централна банка. Другата част ще останат разполагаем на българското държавно управление, което в едни миг ще разполага със сума, която е съвсем колкото държавния ни бюджет “, показват от „ Възраждане “.

„ Това ще бъде най-голямото еднократно финансиране на държавния бюджет, което ще се е случило в историята на 3-тата българска страна. Да дадем половината от тези пари на държавно управление на Петков, което сподели, че е необразовано, некадърно и си служи единствено с неистини, значи да доведем страната си до банкрут. Фалит, при който няма да има избавление, тъй като механизъм за влизане в еврозоната има, само че няма подобен за излизане. Дадем ли тези над 56 милиарда лева няма връщане обратно.

Преди дни следващото американско държавно управление - това на Петков „ пое сполучливо щафетата “ от предходните две служебни държавни управления на Янев и извърши следващото си национално изменничество. По предложение на министър-председателя Министерският съвет одобри проект за въвеждане на еврото като публична валута в България от 1 януари 2024 година Решението не е взето единомислещо - имало е гласоподаване, при което 10 министри са били за, а 7 са дали своят вот срещу въвеждането на еврото “, се споделя в позицията на партията.

„ Ние от „ Възраждане “ започнахме незабавно съвещания с другите парламентарни партии, с цел да съберем най-малко 48 подписа на депутати под настояването ни за референдум по тематиката. Народните представители на „ Възраждане “ са 13, нужни са ни още 35 здравомислещи българи в Народното събрание, с цел да може с техните подписи да дадем право на българския народ да взема решение, а не с това право да се употребяват министрите на „ Демократична България “ и „ Продължаваме подмяната “.

Тъй като нито една политическа партия в 47-то Народно заседание с изключение на нас от „ Възраждане “ не застава ясно и изрично зад българския лев, сме подготвени с дейности и в случай че не получим поддръжка в Народното събрание.

Тогава ни остава идващото средство - да съберем най-малко 200 000 подписа, с цел да прегледа Народното събрание предлагането за референдум, и най-малко 400 000, с цел да се трансформира това предложение в наложително за осъществяване от ръководещите.

Чака ни нова, доста значима борба. Битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни самостоятелност. Битка, която би трябвало и ще спечелим дружно и непременно. До момента ние от „ Възраждане “ успяхме да забавим националните предатели, които унищожават страната ни, само че с цел да ги спрем ни е нужна поддръжката на българския народ “, декларират от „ Възраждане “.

„ Правителството напълно скоро ще стартира мощна пропагандна акция в поддръжка на еврото, в която е евентуално да бъдат вложени 10 млн. лева Инвестиция, която цели да ни раздели, да ни настрои един против различен по тематиката, да ни унищожи като народ и страна и да ни направи още по-зависими от западния свят. От нас и от единството ни по тематиката зависи да запазим отечеството ни, което е в заплаха. Следете информационните канали на „ Възраждане “- уебсайт и обществени мрежи, където ще намерите информация от специалисти и народни представители, чиито решения са съобразени единствено с българският народен интерес. Да спасим българския лев “, се показва в позицията на „ Възраждане “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР