Възраждане си направи кампания, БСП напусна залата, в темата за

...
Възраждане си направи кампания, БСП напусна залата, в темата за
Коментари Харесай

Пеевски за собствеността на руската църква: Според нас е извършено престъпление

" Възраждане " си направи акция, Българска социалистическа партия напусна залата, в тематиката за зенитно-ракетните комплекси за Украйна няма нищо забавно. Просто основават една подправена тематика, с цел да има оборот от вести. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Ние сме твърдо срещу 20% Данък добавена стойност за ресторантьори, остава 9%. Няма да подкрепим финансовото министерство за това нещо ", съобщи депутатът и разгласи, че концепцията за сигналите за данъчни нередности е тип принуда. " Всеки може да пуска наред сигнали против компании, с цел да си вземе по 10%. Това е смешно, няма да се случи ", добави още той.

``Подадохме сигнал до прокуратурата за собствеността на Руската черква - съгласно нас даже не е съветската страна, актувано е за съветското посолство, правоприемност от царска Русия - за нас това звучи неуместно, само че единствено прокуратурата може да се произнесе. По досието липсват документи за собствеността, съгласно нас има закононарушение от нотариуса, издавайки този акт, по тази причина би трябвало да се ревизира. Надявам се прокуратурата да желае повреждане на този нотариален акт, с цел да се върне собствеността на българската църква``, посочи депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР