Възраждане ще бъде в опозиция в 50-ото Народно събрание. Това

...
Възраждане ще бъде в опозиция в 50-ото Народно събрание. Това
Коментари Харесай

След отказа за преговори с ГЕРБ: „Възраждане“ потвърди, че ще бъде опозиция

„ Възраждане ” ще бъде в съпротива в 50-ото Народно заседание. Това съобщи заместник-председателят на партията Цончо Ганев. Той акцентира, че решението е изрично.

" В момента сме в обстановка, в която ще имаме следващо евроатлантическо държавно управление. Заради това, че ще се прокарат политики, които не са в дневния ред на българския народ ние няма по какъв начин да го подкрепим и заставаме изрично като съпротива. Както стана ясно и през вчерашния ден – ние отказахме поканата на ГЕРБ и Движение за права и свободи да отидем на диалози с тях по простата причина, че нашите цели – целите на българския народ, целите поради които ние сме изпратени в Народното събрание,те даже не желаят и да ги преглеждат. ”, сподели Ганев.

Припомняме, че групировката на Костадин Костадинов е една от партиите, коитоотклониха поканата за договаряния за сформиране на държавно управление, получена от ГЕРБ. Окончателните резултати от изборите отредиха на " Възраждане " позицията на четвърта политическа мощ.

Ганев призна, че не са удовлетворени от резултата си и изясни, че търсят повода в себе си.Затвърдихме си броя депутати, не сме удовлетворени от това нещо, ние желаеме да управляваме страната, сподели той. Вземат поради и появяването на партия „ Величие ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР