Възраждане поставили пет условия за подкрепа на управлениетоКоалицията, доколкото виждам,

...
Възраждане поставили пет условия за подкрепа на управлениетоКоалицията, доколкото виждам,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Смятам, че наесен ще има нови избори

" Възраждане " сложили пет условия за поддръжка на ръководството
" Коалицията, доколкото виждам, престана да съществува. Не виждам какво повече бих могъл да разясня от думите на Слави Трифонов, той беше безапелационен - изтегля министрите и надлежно тази коалиция към този момент не съществува в този формат ".

Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по Българска национална телевизия. Той счита, че наесен ще има нови избори.

" В това няма нищо неприятно, нищо ужасно. Смятам, че това ще бъде един облекчаващ стадий от развиването на българската народна власт. Огромна част от българското общество няма доверие на този кабинет, както няма доверие и на това Народно събрание. Нормално е в една такава обстановка да се отиде на нови избори ", съобщи Костадинов.

В профила си във фейсбук водачът на " Възраждане " добави, че от партията му са сложили пет условия, с цел да поддържат ръководството:

" Правителството е на път да падне. Веднага бяхме запитани дали ще се включим в ръководството на мястото на Има Такъв Народ. Пет са изискванията, които ние слагаме в самото начало на каквито и да било диалози, и нямаме проблем да седнем и да беседваме за бъдещето на България с всяка една политическа организация ".

Костадинов ги изброява:

1. Изтегляне на проекта за въвеждане на еврото и вдишване на корав политически ангажимент, че в никакъв случай българският лев няма да бъде сменен от друга валута в България.

2. Прекратяване на контракта за даване на военни бази на Съединени американски щати в България.

3. Задействане на процедура за сформиране на необятен преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне участието на България в Европейския съюз.

4. Насрочване на референдум за участието на България в НАТО.

5. Незабавно повдигане на глобите против Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР