Възраждане одобрява признаването на Донецката и Луганската републики, действие, което

...
Възраждане одобрява признаването на Донецката и Луганската републики, действие, което
Коментари Харесай

Възраждане е за независими ДНР и ЛНР

" Възраждане " утвърждава признаването на Донецката и Луганската републики, деяние, което Русия направи преди нападанието над Украйна. Партията получавала доста сигнали от сънародници както български жители, по този начин и българи с украинско поданство, които не могат да изоставен Украйна, тъй като стараната е затворила границите си. В това състояние на обсада били и украици, които са в брак с украинци. Имало обстановки, в които единият може да напусне Украйна, само че не и мъжът или дамата.

Костадинов прикани българската ни дипломатическа работа да открие спомагателни телефони, на които може да се свържат сънародниците ни за помощ, защото в този момент посоченият на посланияка ни в Украйна давал непрекъснато заето.

До партията алармирали и моряци, които сега се намират на пристанището в Мариупол. Понеже там се водят военни дейности, корабът ни е блокиран и не може да напусне Азовско море, а също така не може да се свържат моряците с посолството ни. Костадинов изясни, че корабът ни е под малтийски байрак, само че България нямала свое суверенно корабоплаване. Той бил на компания " Шипман БГ ". " Корабът ни е оставен безусловно на произвола на ориста. Води се война, а нашата страна за следващ път отсъства ", добави водачът на " Възраждане ".

Остра рецензия насочи той към медиите и гостите в тв студиата, които се изричат против Русия. " Тези видове основават всеобща суматоха и неуравновесеност и насаждат брутално разделяне в българското общество. Започна да се приказва даже за това, че не би трябвало да се чества 3 март ", сподели Костадин Костадинов и прикани за " почитание към България ".

Той прикани всеки един от " тези евроатлантици " да се запише в украинската войска. " Вярно е, че по принцип меката китка мъчно носи автомат, тъй като е тежък, само че бихме ги подкрепили. Нека да заминат, да се борят там и да пазят непознатите ползи ", сподели още Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР