Възраждане обиди жестоко инакомислещите българи, като ги нарече социопати, предаде

...
Възраждане обиди жестоко инакомислещите българи, като ги нарече социопати, предаде
Коментари Харесай

Възраждане обиди жестоко милиони българи

" Възраждане " обиди грубо инакомислещите българи, като ги назова социопати, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По време на , ораторите, очевидни представители на Политическа партия " Възраждане " споделиха, че над 90% от българите, даже повече, били срещу въвличането ни във войната, като изпращаме оръжие.

Останалите били тези, които имали директна полза от това - неонацисти, джендъри и други социопати. Но това било обикновено, тъй като във всяко " стадо " си имало " мърша ". Преди това говорещият от трибуната съобщи, че българите имат 5-вековен опит в пасивната опозиция и това е било потвърдено и по време на " специфичната интервенция коронавирус ", по време на която 30% от нас се били " набоцкали " с " пробната течност ваксина ", а останалите - не.

Ние и румънците сме посочили на света, че сме образец за опозиция. Сега още веднъж е време да покажем това, прикани водещият. На сцената се появи и депутатът от " Възраждане " Елена Гунчева, която прикани хората да не имат вяра на политиците. В България в този момент се чували повече крясъци " Слава на Украйна ", вместо да се вика " Да живее България ".

Думата на народа изобщо не се чувала. Вместо това, политиците казвали, че България е НАТО и НАТО е България. Президентът Байдън пък, постоянно определен от американския народ, бе наименуван на няколко пъти " псевдопрезидент " и " фалшив президент ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР