Възраждане и Има такъв народ ще внесат втора жалба в

...
Възраждане и Има такъв народ ще внесат втора жалба в
Коментари Харесай

Възраждане и ИТН внасят втора жалба за промените в Конституцията, чакат БСП да им удари рамо

" Възраждане " и " ИТН " ще внесат втора тъжба в Конституционния съд против измененията в главния закон на страната на следващия ден, заяви пред БНР депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Днес завършва ваканцията на Народното събрание и депутатите на следващия ден влизат в пленарната зала. Жалбата към този момент е подготвена и двете партии ще я внесат публично, откакто стартира пленарният ден. Станислав Балабанов се надява жалбата да бъде подкрепена и от Българска социалистическа партия.

По мотив идното попълване на парламентарната квота в Народното събрание Балабанов сподели, че Има Такъв Народ няма да предлагат хора, с цел да не " горят ".

Въпреки, че на хоризонта не се задават предварителни избори Станислав Балабанов разгласи, че в идващия парламент ще е " още по-мощно показана " и че образът на идващото упралвение ще бъде различен.

По думите му водачите на ПП-ДБ Кирил Петков и Христо Иванов би трябвало да бъдат заличени от политическото пространство. " Живеем в призрачен сън и желая да се събудим и като съпротива желаеме да приключим най-скоро ", сподели още Станислав Балабанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР