Възраждане, БСП, Има такъв народ и независимият депутат Радостин Василев

...
Възраждане, БСП, Има такъв народ и независимият депутат Радостин Василев
Коментари Харесай

„Възраждане“, БСП, ИТН и Радостин Василев несоха подписи за вот на недоверие към кабинета

" Възраждане ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и самостоятелният народен представител Радостин Василев внесоха подписи в деловодството на Народното събрание за избор на съмнение към кабинета " Денков-Габриел ". Той е за несправяне на държавното управление в бранш " Енергетика ". По думите на вносителите ръководещите катастрофират с всеки един ден във всеки един бранш и имат 26 мотива да внесат избор на съмнение. Председателят на Народното събрание Росен Желязков разяснява, че дебатите по вота ще се състоят в четвъртък идната седмица. Самото гласоподаване ще се организира 24 часа след края на дебатите.

Според дадените поръчки досега наподобява, че държавното управление ще издържи този тест. Събраните подписи на народните представители от " Възраждане ", Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и самостоятелния народен представител Радостин Василев са общо 72. Техните гласове не са задоволителни, с цел да падне цялото държавно управление при цялостен кворум в пленарната зала, само че е изцяло задоволително да има въпреки всичко диспути.

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски посочи, че ръководещите имат най-малко три дни живот. Той изрази вяра, че дружно с Денков заедно ще изоставен ръководството.

По думите на Цончо Ганев от " Възраждане " националния интерес е най-съществен.

Според ръководителя на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов държавното управление е заченато в грях и е аморално. Той изясни, че е въпрос на време да падне.

Радостин Василев уточни, че той е желал оставката на това държавно управление още от първия ден.

ГЕРБ ще поддържат държавното управление в зала и считат, че кабинетът няма да падне, сподели Бойко Борисов. Той акцентира, че остава сериозен към държавното управление, тъй като по думите му има браншове, в които не се прави нищо.

Коментари от ПП-ДБ и от Движение за права и свободи към момента няма, само че и двете обединения бяха безапелационни, че това държавно управление ще устои на тази офанзива на опозицията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР