Възмутени врачани не спират да сигнализират за непрестанните нарушения на

...
Възмутени врачани не спират да сигнализират за непрестанните нарушения на
Коментари Харесай

Улица във Враца - ежедневно окупирана от нагли шофьори /снимки/

Възмутени врачани не стопират да алармират за непрестанните нарушавания на законите, на които стават очевидци по улиците в града. Снимки от следващото безочливо паркиране бяха изпратени през вчерашния ден в редакцията на BulNews.bg за рубриката „ Ти, репортерът “.
Кадрите са направени сред хипермаркет „ Билла “ и ППМГ „ Акад. Иван Денов “ в града, където нарушителите са многочислени и то всекидневно. На изпратените ни фотоси се виждат няколко автомобила по протежението на улицата, като от единия е излязла жена, която разтоварва и намества багажа в изгнилата си таратайка. Въпреки, че водачът видял, че пречи на придвижването не се реалокира на разрешено място.
Тясната уличка постоянно се оказва блокирана от безобразно наспирали коли и на водачите и в двете направления им се постанова да карат в една и съща лента. На кръстовището с перпендикулярната улица „ Илия Кръстеняков “ постоянно няма видимост нито от едните, нито от другите водачи.
От общината са осведомени с казуса, като лятото от общинското дружество „ Паркинги и гаражи “ даже бяха подхванали акция против нарушителите. Въпреки санкциите, наглеците не престават да стопират както си желаят и да заплашват живота и здравето на другите водачи и пешеходците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР