Шофьор свали дете от автобуса Враца-Паволче в близо 40-градусовата жега

...
Шофьор свали дете от автобуса Враца-Паволче в близо 40-градусовата жега
Коментари Харесай

Къде е човещината? Шофьор свали дете от автобус във Врачанско заради жълти стотинки

Шофьор смъкна дете от рейса Враца-Паволче в близо 40-градусовата горещина поради жълти стотинки, научи организация BulNews. 
За казуса сигнализира жена от Паволче, която е майка на хлапето, в обществената мрежа фейсбук. Тя споделя, че 12-годишното момче се качило в постоянната линия за Враца в 15.30 часа на 20 юни, с цел да отиде на подготовка. Детето имало в себе си единствено сумата от 90 стотинки, колкото е цената на билета с понижението с ученическа карта за пътешестване. Оказало се обаче, че бил не запомнил документа у дома. 
След като се качило в рейса, водачът му споделил, че без картата за понижение би трябвало да заплати целия билет на цена от 1.80 лв.. Тъй като момчето нямало спомагателните 90 стотинки, водачът го свалил от транспортното средство и тръгнал, оставяйки детето на близо 40-градусувата горещина. 
„ Синът ми пътува всеки ден и нееднократно е показвал документа, с който употребява понижение като възпитаник и по дяволите... това е дете! Чудя се, този " човек " - водачът, който е на забележима възраст към 60+ години дали има деца, внуци....И да, на идващия курс брачният партньор ми го изчака, с цел да му даде 0.90ст за всеки случай, в случай че детето в бъдеще отново си не помни картата и още малко парички му остави, та в случай че на някой в миналото не му стигат.... Интересно, дали вечерта като се прибере ще опише на фамилията си какво " положително " дело е направил?! “, пита разочаровано майката.
В мненията под поста на дамата се завихри бурна полемика по отношение на неналичието на човечност у водача, както и у останалите пасажери в рейса, никой от които очевидно не е могъл да отдели дребната сума, с цел да помогне на детето. Други пък считат, че лидерът просто си е правил работата, а децата би следвало да бъдат учени на отговорност. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР