Възможността за създаването на комбинирани туристически продукти за израелските туристи

...
Възможността за създаването на комбинирани туристически продукти за израелските туристи
Коментари Харесай

Министър Динкова: Ще засилим рекламното присъствие на България на израелския пазар

Възможността за основаването на комбинирани туристически артикули за израелските туристи – винен и културен туризъм: винени направления комбинирани с еврейското завещание в България, разискаха министърът на туризма и посланикът на Държавата Израел, Н. Пр. Йорам Елрон.

България ще усили рекламата си в израелските медии, като ще се заложи на цифровата акция, съобщи министър Динкова. Предвижда се да бъдат промотирани опциите за планински, еко, спа и уелнес туризъм.

“Създаването на специфични направления, които да разпространяват главните еврейски забележителности ще провокира сериозен интерес и ще увеличи туристопотока. Вече разговарях с посланика на България в Държавата Израел – Славена Гергова, с цел да стартираме реализирането на този план ”, акцентира министър.

Предлагането на еднодневни пакети, които да включват дестинации близки до главното място на престоя на израелските туристи в България, ще се одобри извънредно добре, акцентира от своя страна дипломат Йорам Елрон. “България става все по-популярна туристическа дестинация за израелски жители и сериозна опция за отмора вместо Гърция ”, добави той. 

През месец май 2023 година Министерството на туризма реализира първата по рода си презентация на дестинация България пред представители на израелския туристически отрасъл. Форумът се организира с поддръжката на Посолството на България в Израел и Израелската асоциация на туристическите сътрудници и консултанти, оповестиха от пресцентъра на министерството на туризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР