Възможността за съставяне на качествен кабинет е изключително малка. Въпреки

...
Възможността за съставяне на качествен кабинет е изключително малка. Въпреки
Коментари Харесай

Панев разкри какво искат да направят мнозинството Рашидов-ГЕРБ, БСП и ДПС

Възможността за сформиране на първокласен кабинет е извънредно дребна. Въпреки това би трябвало да поставим старания за нея. Първият мандат е тотално изгубена идея, да се концентрираме във втория. Смислено е да се предложи държавно управление с ясна законодателна стратегия с промени. Това сподели за " Твоят ден "  Владислав Панев от " Демократична България ". 

''Темата на страната е съставянето на новаторски кабинет, който да извърши нужното, с цел да излезем по-силни от рецесиите. Новото болшинство " Рашидов " - ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи отхвърлиха всички наши оферти. Искат да върнат хартиената бюлетина, тъй като се вършат доста по-големи операции. Идват локални избори и техните феодали по места желаят да си запазят местата. Комисията, която ще разисква хибридната форма на гласоподаване няма по какъв начин за седмица да свърши работа. Нужен е един месец. Нека да има цялостен достъп до кодовете на машините, с цел да се види, че няма злоупотреби ", счита Панев.

Той дефинира консултациите като нещо приблизително сред конкурс за избор на нови членове на генералния щаб на армията и публично разискване на закона за троловете в интернет. 

По тематиката с отчитането на налози на " Лукойл " у нас той разяснява, че изискванията им са странни.

" Те ненапълно са прави, рафинерията би трябвало да бъде натоварена на най-много, с цел да заплащат 700 млн. лв. годишно. Нашето предложение е разликата сред съветския и другите сортове нефт да бъде обложена. Така в бюджета щяха да влязат към 1 милиарда $ ", уточни Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР