Възможността за нови избори е напълно реална. Около това мнение

...
Възможността за нови избори е напълно реална. Около това мнение
Коментари Харесай

Политолози считат, че е по-вероятно да отидем на нови избори

Възможността за нови избори е изцяло действителна. Около това мнение се сплотиха политолозите Димитър Ганев от " Тренд ", Стойчо Стойчев и Любомир Стефанов по време на полемика по тематиката в ефира на предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.
 
Според Стойчев надали е останал някой оптимист, който да счита, че в такава настройка Народното събрание е кадърен да образува стабилно болшинство, което да води смела, реформистка законодателна стратегия.
 
Подобно е мнението и на Ганев, съгласно който от позиция Политическа партия и ГЕРБ колаборация ще докара до злополука. " Две трети от електората на Политическа партия на другия ден ще изоставен редиците й.
 
Ако ГЕРБ влезе в коалиция вид " Вежди Рашидов ", това ще докара до злополука на локалните избори. И двата субекта в Народно събрание виждат своя интерес през нови избори. Вероятно резултатите ще бъдат сходни, може да имат структурни промени, само че няма да са фундаментално разнообразни ", разяснява Ганев.
 
Според Любомир Стефанов Българска социалистическа партия и Политическа партия не са скъсали своето партньорство, само че употребяват опцията пред камерите да си кажат неща, които не са изяснили от времето на присъединяване си в предходния кабинет. Двете партии градят профила си по друг метод, счита Стефанов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР