Възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между България и Виетнам в

...
Възможностите за задълбочаване на сътрудничеството между България и Виетнам в
Коментари Харесай

Задълбочаване на сътрудничеството в областта на туризма обсъдиха българската парламентарна делегация и домакините от Виетнам

Възможностите за задълбочаване на съдействието сред България и Виетнам в региона на туризма разиска ръководителят на Народното събрание Росен Желязков със секретаря на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин Доан Мин Хуан.

Българската парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, която е на публично посещаване в Социалистическа република Виетнам, се срещна със секретаря на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин и член на Централния комитет на партията Доан Мин Хуан.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков означи, че визитата на българските парламентаристи открива нови благоприятни условия за одобряване на още по-ползотворно съдействие сред двете страни. " Ролята на законодателните институции е да проправят път за оптимална работа на изпълнителните органи и се надявам още тази година да има съвещание на Българо-виетнамската смесена комисия, която да прегледа вероятностите за развиване на връзките ни в областите търговия, туризъм, високи технологии, обучение и просвета ", акцентира той.

Нека в нашия общ блян към напредък, разцвет и благополучие, народите на България и Виетнам бъдат дружно, добави Росен Желязков.

Развитието на двустранните връзки сред България и Виетнам е цел, към която представителите на двата народа би трябвало да продължим да се стремим, уточни секретарят на комитета на Виетнамската комунистическа партия в провинция Нин Бин Доан Мин Хуан. Той пожела триумф на визитата на българските парламентаристи и показа информация за провинцията, която има културни и естествени дадености, приети за международно естествено завещание. Ние се стремим да развиваме туризма и зелената стопанска система, само че популяризирането на културното ни завещание също еважна част от бъдещето на провинцията, акцентира Доан Мин Хуан.

Ние не забравяме, че България е измежду първите страни, които е признала независимостта на Виетнам, и сме признателни за помощта ви през годините на развиване на страната, обърна се Доан Мин Хуан към ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

В състава на българската делегация са ръководителят на Комисията по труда, обществената и демографската политика Деница Сачева (ПГ на ГЕРБ-СДС), ръководителят на Комисията по защита Христо Гаджев (ПГ на ГЕРБ-СДС), ръководителят на Комисията по икономическа политика и нововъведения Хамид Хамид (ПГ на ДПС), ръководителят на Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество Валентин Тончев (ПГ на ДПС), заместник-председателят на Комисията по културата и медиите и ръководител на Групата за другарство България-Виетнам Стоян Михалев (ПГ " Продължаваме промяната – Демократична България " ), заместник-председателят на Групата за другарство България – Виетнам Борислав Гуцанов (ПГ " Българска социалистическа партия за България " ) и националният представител от групата Иво Русчев (ПГ " Възраждане " ), както и депутатите Нели Димитрова (ПГ " Продължаваме промяната – Демократична България " ), Цветан Предов (ПГ " ИТН " ), Ангел Георгиев (ПГ " Възраждане " ) и Александър Вълчев (ПГ " ИТН " ). Кметът на Казанлък Галина Стоянова също е в формалната делегация.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР