Възкръсналият от 70-те години хит Шушана е песента, предизвикала най-голям

...
Възкръсналият от 70-те години хит Шушана е песента, предизвикала най-голям
Коментари Харесай

Шушана задмина Мотел-а на Азис по интерес

Възкръсналият от 70-те години шлагер Шушана е песента, провокирала максимален интерес в България. Това сочат данни на Гугъл, чиято ранглиста за най-търсени термини у нас излезе преди дни.

Парчето, получило нов живот, с помощта на Наско Ментата, измести по интерес даже най-новото попълнение в дискографията на Азис - Мотел, което генерира над 37 милиона гледания в YouTube. Песента на Васко взима бронза в класацията, като с изключение на от Шушана изостава още и от захаросания шлагер Despacito.

Сред хората, провокирали максимален интерес у нашенци пък са най-хубавият ни тенисист Григор Димитров и Кристиан Костов, написа екран. В листата попадат още имената на Кубрат Пулев, Тамара Георгиева и невръстната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита.

Събитията, предиздвикали българите все по-често да се допитват до търсачката, са парламентарните избори и Евровизия. 50 нюанса по-тъмно и Бързи и гневни 8 водят при кино лентите, където прелестно усещане оставя огромният брой български продукции в топ 10 на най-търсените филми.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР