Възходът на Килиън Мърфи в Холивуд се оказа толкова бомбастичен,

...
Възходът на Килиън Мърфи в Холивуд се оказа толкова бомбастичен,
Коментари Харесай

Какво следва за Килиън Мърфи след Опенхаймер

Възходът на Килиън Мърфи в Холивуд се оказа толкоз натруфен, колкото и сюжета на кино лентата, който го изстреля там. Вече притежател на Оскар за основна роля за " Опенхаймер ", той занапред ще получава оферти за апетитни функции.
 Кристофър Нолан, Робърт Дауни Джуниър, Килиън Мърфи и други звезди, които завоюваха първия си Оскар тази година
Знаменитостите, които завоюваха първия си Оскар тази година

Дълго чакани и изцяло заслужени оценки

47-годишният ирландец обаче демонстрира, че за момента избира по-необичайни планове. Съвсем неотдавна излезе екранизацията на " Малки неща като тези " по новелата на сънародничката му Клер Кийгън, където той играе основната роля.

А в този момент Килиън Мърфи ще се включи като продуцент и артист в Steve - филм на Netflix, основан на романа Shy на Макс Портър. Новината беше обявена на събитието Next On Netflix UK от вицепрезидента по наличието на платформата Ан Менса.
 Снимка 655056

Сюжетът се развива в границите на 24 часа и наблюдава преподавател в учебно заведение за деца се проблеми, както и орисите на някои от учениците му. " Макс ми даде копие от книгата преди да я приключил изцяло и ми разруши сърцето. Това са нещата, които одобрявам като четец и артист, и в действителност желаех да работя с него ", разяснява пред Hello.

Наскоро се заприказва, че ирландският артист може да е новия Джеймс Бонд. Но това за момента са само догатки и стремежи на почитателите му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР