Въздушно-космическите сили на Русия са получили нова пратка изтребители Су-57

...
Въздушно-космическите сили на Русия са получили нова пратка изтребители Су-57
Коментари Харесай

Русия пусна серийно най-модерните си изтребители Су-57 и Су-35, праща ги на фронта в Украйна

Въздушно-космическите сили на Русия са получили нова пратка изтребители Су-57 от пето потомство, които са пуснати в серийно произвеждане. Това заяви през днешния ден, 28 септември, вицепремиерът на Руската федерация Денис Мантуров. Съобщението е оповестено на уеб страницата на съветското държавно управление, съобщи " Фокус ".

" Днес съветските авиостроителни предприятия набират добър ритъм на произвеждане, продължавайки да доставят военна техника на нашите войски. По-специално, предприятията, включени в границите на " Ростех ", се отличават с добре координирана работа: Авиационният цех в Комсомолск на Амур съобщи идващите създадени самолети Су-57 (поколение 5) и Су-35С (поколение 4++) на съветските въздушно-космически сили ", съобщи Мантуров.

Изтребителите, предадени на Върховен касационен съд на Русия, са минали цялостен цикъл на фабричен тествания и са тествани в разнообразни режими на работа от военни водачи.

" Останалите бойни машини от пето потомство, планувани за доставка тази година, са в цеха за дефинитивно сглобяване и също се тестват в станцията за летателни тествания. Доставихме и третата партида Су-35С тази година. Самолетите от идващия стадий се създават във висока степен на подготвеност ", напомни генералният шеф на Обединената самолетостроителна корпорация Юрий Слюсар.

До края на годината войските ще получат идната партида самолети. Броят на трансферираните самолети не се показва.

Първата информация за потреблението на полет на четири Су-57 в зоната на Северния боен окръг на Русия се появи преди година. Тогава ръководителят на Обединената авиостроителна корпорация Юрий Слюсар удостовери, че Су-57 се демонстрира от най-хубавата си страна в Северния боен окръг, а главнокомандващият на Върховен касационен съд ген. Сергей Суровикин означи, че Су-57, като част от военните дейности в Украйна, взема решение " многостранни задания за поразяване на въздушни и наземни цели ".

Никой към този момент не приказва за идването на сходни машини в зоната на Северния боен окръг. През август източник на ТАСС от отбранителната промишленост съобщи, че се чака Су-57 да бъде " преоборудван " с ракети за поразяване на високоскоростни въздушни цели на разстояние до 300 км.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР