Въз основа на доказаното съучастие на западните страни в подкопаването

...
Въз основа на доказаното съучастие на западните страни в подкопаването
Коментари Харесай

Медведев допусна възможността Русия да унищожи комуникационните кабели на Запада на дъното на Атлантика

Въз основа на потвърденото съучастничество на западните страни в подкопаването на „ Северен поток ”, тогава не ни остават никакви, даже морални ограничавания, с цел да се въздържаме от заличаване на кабелните връзки на нашите врагове, положени по дъното на океана “, написа в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

" Вчера президентът на Русия приказва за нуждата от основаване на демилитаризирана санитарна зона за сигурността на нашата страна. Предвид враждебните решения за доставяне на режима в Киев с от ден на ден оръжия с огромен обхват, такава линия би трябвало да премине по границите на Лвов, с цел да играе действителна защитна роля “, добави още Медведев.

Според него „ тогава ще бъдат новите безвредни граници на това, което се наричаше „ страна 404 “.

Путин разгласи опцията да обмисли основаването на демилитаризирана зона на територията на Украйна във вторник на среща с военни репортери: „ Разбира се, опцията за обстрел на нашата територия от територията на Украйна остава. Има няколко метода за решаването му: първо, повишение на успеваемостта на контрабатарейната битка, само че това не значи, че няма да има идващи така наречен на наша територия.И в случай че това продължи, тогава очевидно ще би трябвало да обмислим въпроса, споделям го доста деликатно, с цел да създадем някаква санитарна зона на територията на Украйна на такова разстояние, от което да е невероятно вземете нашата територия. Това е обособен въпрос. Не споделям, че на следващия ден ще стартираме тази работа, би трябвало да гледаме по какъв начин ще се развие обстановката. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР