Във взаимоотношенията ви с партньора рано или късно ще разберете,

...
Във взаимоотношенията ви с партньора рано или късно ще разберете,
Коментари Харесай

13 неща, които мъжете не обичат да правите

Във взаимоотношенията ви с колегата рано или късно ще разберете, че има неща, които мъжът ви не обича да вършиме. Сърцевината на всяка връзка се крие в сладките, влюбени моменти, които двойката споделя – само че кой е споделил, че тези моменти постоянно би трябвало да са сантиментални? Докато лоялността, грижата, ангажираността и доверието са здравите основи на една любовна връзка, нещо друго държи скуката в живота на двойката настрани. И това е игривостта и насладата във връзката. С течение на времето двойката стартира да губи интерес към дейностите, които в миналото са карали сърцата им да трептят. Но закачливото раздразнение на колегата ви може да свърши работа за вас и да върне искрата във връзката ви.

Не бързайте, девойки, защото този материал е тъкмо за това по какъв начин да не минавате границата в опитите си да се закачате с него. Тук ще ви разбираем няколко неща, с които в опита си да привлечете вниманието му, в действителност стартирате да го ядосвате.

 13 неща, които мъжете не обичат да вършиме

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Превъртете, с цел да видите кои са част от нещата, които те не желаят да вършиме, колкото и да ви се коства занимателно:

Не спирате да говорите, до момента в който гледате филм дружно

Този вид наподобява в действителност занимателен, само че и провокиращ. Ако планирате да гледате филм дружно, само че вие започнете да задавате колкото се може повече въпроси, до момента в който го гледате, това няма да им хареса. Те не обичат да вършиме това.

Ако сте двойка, която живее от разстояние, също можете да го дразните, даже когато сте на километри от него. Това става като му пускате инцидентни известия всякога, когато планирате да гледате филм дружно – това сигурно ще го подразни.

 да вършиме 13 неща, които мъжете не обичат да вършиме

Използвате грим, с цел да рисувате по лицето му

Дали е изпаднал в бездънен сън? Чудесно – тогава всичко е готово! Просто взимате червилото и очната линия и рисувате лицето му. Или в случай че нямате тези неща на разположение, развихряте въображението си и просто употребявате брокат или писалка, с цел да нарисувате лицето му. Когато се разсъни и види лицето си в огледалото, реакцията му ще бъде смешна…, само че не и за него. Мъжете не харесват да вършиме това, само че въпреки всичко има някакъв късмет след първичния потрес ще падне много смях.

Критикувате го за нещо, в което е добър

Партньорът ви умее да кара или да готви? Всеки път обаче, когато прави нещо, в което е добър, го критикувате. Например, в случай че обичаният ви човек готви добре, можете да му кажете, че ястието му въобще не е вкусно. Сигурно той няма да чака да вършиме това и ще бъде доста сюрпризиран и леко подразнен. И на вас няма да ви е прелестно, нали…

Изяждате цялата му храна

Приготвяте нещо особено за обичания си и по-късно изяжте цялата му храна. Мъжете не обичат да вършиме това, като разновидността да се реванширате, е въпреки всичко да не забравяте да го почерпите по-късно, с цел да компенсирате това.

Изпращате му загадъчно известие

Изпращайки му странни известия, за които той няма никаква визия, и не му казвайки какво значат, може да го притесните. Това е сигурен метод да подразните гаджето си и нещо, което мъжете не обичат да вършиме.

Продължавате да го питате дали ви обича

Един от най-хубавите способи да подразниш гаджето си е посредством известие да го питаш дали те обича по 10 пъти дневно. Мъжете ненавиждат да вършиме по този начин.

 да вършиме 13 неща, които мъжете не обичат да вършиме

Дразните го, когато е ангажиран

Да си играете с косата на гаджето си или да го дразнете, когато е ангажиран с нещо, не е прелестно също. Това важи, изключително когато употребявате този способ, когато той има претрупан график на работа и в този случай това може да докара до свада.

Скривате облеклата му

Ако обичате да вършиме номера на половинката си, може да решите да скриете обичаните му тениски и дънки и да не казвате къде са. Това може да е занимателно за малко, в случай че той не бърза за някъде и рискува да закъснее. В противоположен случай е съвършен метод да го ядосате.

Промените някоя от паролите му

Как да подразниш гаджето си е елементарно, в случай че имаш достъп до паролите му. Просто ги сменяте и виждате по какъв начин той се ядосва за това. Преценете обаче дали това е удачно, тъй като може да се заформи огромен скандал. На вас също няма да ви хареса.

Записвате го, до момента в който спи

Много хора не се усещат удобно да бъдат записвани, когато спят – в случай че вашият мъж е един от тях, несъмнено ще го раздразните, като го запишете, до момента в който се любува на бездънен сън.

Сърдите му се поради глупава причина

Представете си, че го виждате да ви изневерява в съня си. После се ядосвате на него тъкмо затова, като че ли е отговорен в действителност. Мъжете избран не обичат да вършиме това.

Вдигате звук, когато той спи

Да вършиме това сигурно може би ви се отдава. Ако му се спи, в действителност е досадно да вдигате звук и го молите да поговори с вас, вместо да се наспи добре.

Отменяте проектите в последния миг

Можете да накарате лицето на колегата си да почервенее от яд, като първо съставите проект с него, помолите го да направи всички мерки, а по-късно го отмените в последния миг. Така че просто избягвайте да го вършиме.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР