Във вторник вечерта на среща със студенти кандидат-кметът за София

...
Във вторник вечерта на среща със студенти кандидат-кметът за София
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на София от Възраждане Деян Николов се фука с часовник за 36 000 лв.

Във вторник вечерта на среща със студенти кандидат-кметът за София на „ Възраждане ” Деян Николов обясняваше под бурни овации по какъв начин ще забрани гей парадите. Бдителни посетители обаче обърнаха повече внимание на аксесоарите, в сравнение с предизборните му опорки.

На лявата китка на 33-годишния юноша се кипреше първокласен часовник „ Брайтлинг ” за малко над Щатски долар 20 000, към 36 000 лв.. Буди същинско неразбиране от кое място тъкмо симпатягата е изкарал пари за часовника с прекомерно скромната си трудова брошура, написа " Уикенд ".

Роден в Пловдив през 1990 година, при започване на професионалната си активност Николов се е занимавал със уебсайт за онлайн търговия и с компания за образуване на детски празненства на име „ Цветка Кокетка ”.

През 2011-а става чиновник в център за подбиране на колета на „ Спиди ”, като две години по-късно е нараснал до управител в куриерската компания.

През 2017 година работи за няколко месеца като планов управител в „ GI Group България ” – компания за ръководство на човешки запаси. Тогава става и член на „ Възраждане ”, което очевидно добре се отплаща, откакто е заделил от закуски 36 бона за швейцарско тиктакащо украшение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР