Във вторник не участвахме в дебата за вот на недоверие,

...
Във вторник не участвахме в дебата за вот на недоверие,
Коментари Харесай

Задочен спор БСП - ГЕРБ минути преди гласуването на вота на недоверие

Във вторник не участвахме в дебата за избор на съмнение, тъй като подобен нямаше. Нямаше причини. Чухме Корнелия Нинова да чете претекстовете, които бяха внесли преди седмица. Очаквахме, че те ще развият причините си в зала. Това съобщи националният представител от ГЕРБ Тома Биков в утринния блок на Българска национална телевизия от коридорите на Народното събрание.

" Министрите ни бяха подготвени за отговори. Българска социалистическа партия взеха решение, че единствено Нинова ще приказва. ГЕРБ ще отбрани своя мандат през днешния ден в зала с гласуването. Мисля, че Българска социалистическа партия осъзнаха грешката си ", сподели още той.

" Българска социалистическа партия, освен, че не са различно ръководство, само че не са и в положение да осъществят естествен избор на съмнение ", добави националният представител.
" Европредседателството е един развой, в който България съумя да отбрани своите ползи. Дали ще има промени в кабинета взема решение Борисов, защото министрите са екип на министър-председателя ", приключи Тома Биков.

От своя страна Драгомир Стойнев отсече, че спор е имало. " Това, че ръководещите не пожелаха да защитят държавното управление си, е техен проблем ", съобщи още той.

" Дали е имало е спор в зала или не е толкоз значимо, значимото е, че имаше спор в обществото. Този избор ще е сполучлив без значение от гласуването ", сподели още той.

" Ние бяхме готови. Вотът е за хората, които ги боязън от войната по пътищата, които ги е боязън дали родителите им по селата няма да бъдат ограбени. Както ГЕРБ по този начин и Патриотите търгуват със сигурността на българите. Факт е, че тази система е пред разпад ", приключи Стойнев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР