Във вторник браншовите организации ще предложим кандидат за министър на

...
Във вторник браншовите организации ще предложим кандидат за министър на
Коментари Харесай

Браншовите организации искат познато лице за министър на туризма

Във вторник браншовите организации ще предложим претендент за министър на туризма, зад който всички ще застанем. Не е политическо лице, само че мислим, че може да извърши нашата визия за туризма. Това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Нова нюз.

Според него наложително би трябвало да бъде заменен министърът на туризма.

" Динкова няма нищо общо със бранша, никой не я познаваше и не се оправи добре. Изразихме съмнение към нея, а тя ни се сърдеше и ни пренебрегваше месеци наред. Избирателно тя приема с кого да върви на изложби в чужбина.

На избрани черноморски общини се дават пари от бюджета. Тя не е готова, браншът има потребност от вътрешен човек, който да е различим. В прокуратурата е подаден сигнал против Зарица Динкова ", разяснява той. 

Той изясни и по какъв начин е минала срещата за сигурността в София.

По думите му държанието на мигрантите е притеснително.

" Те викат, крещят, бутат се. Когато са групи от 15-20 индивида, даже нищо да не вършат, наподобяват заплашително. Тези хора не вървят по заведения, а по паркове и градинки, подвигат доста звук.

Всеки има право да се движи свободно, спазвайки разпоредбите. Не жигосваме всички бежанци, те бягат от война. Когато обаче дойдеш в една страна, би трябвало да спазваш нормите. Живеем в мир и никой политик не трябва да основава проблеми на етническа основа ", съобщи той.

Алибегов посочи, че всичко на всички места нараства, което се отразява както на доставните, по този начин и на продажните цени, само че и заплатите в бранша са нарастнали три пъти.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР