"Във втория мач в Пловдив, който загубихме, наистина не играхме

...
"Във втория мач в Пловдив, който загубихме, наистина не играхме
Коментари Харесай

Треньорът на Балкан: Дано и в четвъртия мач покажем истинското си лице

"Във втория мач в Пловдив, който загубихме, в действителност не играхме добре. За третата среща направихме известни корекции в дейностите си. Момчетата имаха сила и предпочитание и мисля, че това се видя довечера на паркета. Надявам се да съумеем да се възстановим за четвъртия мач, който е единствено след два дни. Затова и правех чести смени. Надявам се да сме задоволително свежи, защото имаме неприятен опит сред първия и втория мач в Пловдив. Така че се надявам още веднъж да покажем същинското си лице ", разяснява старши треньорът на баскетболния Балкан Небойша Видич след успеха с 97:74 точки над Академик Бултекс 99.

Балкан към този момент има задатък от 2:1 победи в полуфиналната серия в Националната баскетболна лига.

Още от отзивите след дуела в Ботевград:

Асен Николов (старши треньор на Академик Бултекс 99):
"Допуснахме доста механически неточности. Трудно ни вървеше последователното нахлуване, а в това време не можахме да си вземем битката под нашия панер, с цел да тръгнем на бърза офанзива. Съответно позволихме на Балкан да направи всичко това и то се оказа решаващо в този мач.
За идната среща и двата тима ще търсят слабите си страни. Но като цяло и двата тима надали ще се изненадаме с нещо в четвъртия мач. По-скоро мотивацията и решенията в самия мач ще окажат въздействие. "

Павел Иванов (Балкан):
"Днес целият ни тим имаше ден, имахме въодушевление. Бяхме фокусирани върху дилемите, над които работихме последните два дни. Смятам, че получихме доста положителни инструкции, успяхме да ги осъществим и резултатът го демонстрира. Предстои ни още един мач пред нашата аудитория, уповавам се залата отново да е цялостна и да ни поддържа. Видя се, че страстта на почитателите се трансферира и върху нас и ни придава спомагателна сила. Много се надявам да спечелим и четвъртия мач и да не пътуваме още веднъж до Пловдив. "

Мартин Дурчев (Академик Бултекс 99):
"Много сложен мач за нас. Поздравявам тима на Балкан. Перфектна тактическа работа от тяхна страна. Изразходвахме много сили против тяхната доста добра отбрана, и надлежно излязохме от темп в нахлуване. Именно оттова ни пристигнаха компликациите и не успяхме да се закачим в мача, заслугата, за което е напълно на тима на Балкан. Убедени сме, обаче, че в неделя няма да бъде същото. Излизаме за победа, с цел да пратим серията в Пловдив, където да имаме преимущество. Защото пред тази прелестна аудитория в Ботевград се играе доста мъчно. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР