Във втория епизод на предаването Вечеряй с Петя Раева, зрителите

...
Във втория епизод на предаването Вечеряй с Петя Раева, зрителите
Коментари Харесай

Христо Сираков предложи брак на Анна-Мария Чернева

Във втория епизод на предаването Вечеряй с Петя Раева, феновете на Code Fashion TV ще станат очевидци на извънредното предложение. Родният плейбой без съмнение признава пред водещата, че има желание да падне на колене пред чаровната брюнетка.

Часове преди да отлети за Италия, Сираков и спряганата за победителка в настоящия конкурс за купата Плеймейт на годината, гостуват на Петя Раева. На въпроса за какво фаворитката отстъпи короната на Нора Недкова, Христо недвусмислено декларира:

„ Щеше да наподобява доста нагласено, в случай че Анна-Мария беше станала Плеймейт 2017-а, а два месеца по-късно се женим.”

Бъдещото семейство сподели виртуозни умения в уютната конюнктура на ресторант Green Line и подготви типичен телешки стек със зеленчуци на JOSPER и изискана салата по италианска рецепта. В компанията на Петя Раева и чаша изтънчено вино Златен Рожен Христо и Анна-Мария описват за връзките си.

Сираков ли е платил за новите силиконови импланти на Анна-Мария и самата Петя Раева ли ще бъде кума на сватбата? Отговорите на тези и други провокативни въпроси, очаквайте на 13-ти декември, сряда тъкмо в 21.00 часа. Само по Code Fashion TV!

Кулинарното шоу Вечеряй с Петя Раева започва стремително с дамата, която е с най-високопоставен пост в страната. Водещата посрещна своята състудентка и сегашен Вицепремиер и Министър на външните работи Екатерина Захариева.

Двете се развихриха в кухнята, приготвяйки апетитен шаран плакия и ципура. В празничните издания на предаването ще забележим кулинарните изкушения и прочувствените откровения на Есил Дюран, Кристиан Кръстев, Теодора Тренева и носителката на тилтлата Мисис България 2017-а Ирина Белчева.

Всеки нов епизод на Вечеряй с Петя Раева, всяка сряда, тъкмо 21.00 часа по Code fashion TV, а всички епизоди може да гледате на www.tv.codefashion.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР