Във втория ден от опита за електронно обучение програмата на

...
Във втория ден от опита за електронно обучение програмата на
Коментари Харесай

С уроци за 7 клас започва образователният канал на БНТ

Във втория ден от опита за електронно образование програмата на БНТ2 ще бъде напълно ориентирана към учениците и в помощ на техните фамилии и българските учители. Всеки работен ден от 9.15 до 12 часа и от 13 до 16 часа ще бъдат предавани видеоуроци и просветителни клипове за другите класове и възрасти, оповестиха от публичната телевизия.

Първите уроци са по български език и литература (БЕЛ) и математика за учениците в 7 клас. Началото е през днешния ден от 9.15 часа.

" С Българска национална телевизия на учебно заведение " е взаимна самодейност с министерството на образованието и е подкрепена от издателство " Просвета ", което дава електронни просветителни запаси за безплатно прилагане в обстановка, когато учениците не са в класните стаи най-малко до 29 март поради изключителните ограничения, претриети в опит са бъде спряно разпространяването на ковид COVID-19. В реализирането на самодейността ще се включват и учители от разнообразни класове, които ще показват нужната информация за уроци, извършения и независима работа по български език и литература и математика.

Всеки ден програмата ще бъде допълвана, а повторенията и излъчванията по Българска национална телевизия 4 ще оказват помощ и за децата в чужбина, учещи в неделните учебни заведения и прекратили заниманията си поради оповестените изключителни ограничения. Уроците и настояща информация за излъчванията ще бъдат качени и на интернет страницата на Българска национална телевизия.

Издателство " Просвета " също излъчва уроците по български език, по литература и по математика за 7 клас всеки работен ден от 14 часа на страницата си във " Facebook " и на уеб страницата си. Още в птък " Просвета " и " Клет " освободиха гратис достъпа до цялостните електронни разновидности на своите учебници по всички предмети от 1 до 10 клас, а през вчерашния ден Ообразователната платформа " Уча.се " стана безвъзмездна за всички до 29 март. На разположение на децата са над 16 хиляди видеоурока и теста по всички предмети от 1 до 12 клас, както и тези за децата в предучилищна възраст.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР