Във всяко село ще бъдат отличени активните хора, които са

...
Във всяко село ще бъдат отличени активните хора, които са
Коментари Харесай

Тодор Попов награди Георги Халачев, ремонтирал купола на църквата в Паталеница

Във всяко село ще бъдат отличени дейните хора, които са създали нещо потребно за общността

Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамота и парична премия на Георги Халачев от с. Паталеница, който по своя самодейност, с персонални средства и труд е ремонтирал камбанарията на църквата в селото.

„ Това, което Георги е направил е доста почтено и по тази причина взех решение да удостоверявам моето, както и на целия екип на общината, отношение на почитание към неговата постъпка, тъй като такива хора би трябвало да се показват пред обществото и да получават подобаваща оценка “, сподели Тодор Попов преди да връчи грамотата на Георги Халачев.

„ Всяко положително нещо би трябвало да бъде подпомагано, да бъде презентирано и давано за образец. Колкото повече такива хора има в нашата община, толкоз по-добре. Трябва да подбуждаме хората да вършат сходни каузи. Това момче е отделило от средствата си, от времето си, от труда си, с цел да направи нещо, което никой не го е карал и не си е и мислил да го накара – просто тъй като е желал да бъде потребен на селото си. Затова заслужава почитание. И ще подемем акция във всяко село да разпознаваем хората, които са създали нещо потребно за селото, с цел да ги поздравим, да ги наградим и да ги покажем. Ако във всяко село, във всяка махала, има по 5-6 такива младежи, представете си какви хубави неща биха могли да се случат! “, добави още кметът на Пазарджик и пожела на Георги Халачев да прави положителни каузи, тъй като рано или късно положително се връща.

„ Не би трябвало да чакаме на другите да свършат нашата работа, ние би трябвало да сме участници в това общество, във всичко, което се случва и това, което се направи, да се съхранява и пази “. Това сподели младият мъж от Паталеница и си пожела е да добър образец за другите хора. „ Трябва да пазим това, което имаме и да го надградим. И да има неизменност – нещо, което се захване, да се довършва “, съобщи още Георги Халачев. Той благодари на кмета Тодор Попов за вниманието и за позитивната оценка за самодейността му.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР