Във всяка връзка, рано или късно идва време и за

...
Във всяка връзка, рано или късно идва време и за
Коментари Харесай

Шест сигурни признака, че той лъже

Във всяка връзка, рано или късно идва време и за този въпрос: „ Истината ли споделя или ме лъже? “ При някои е още първоначално, когато се чудиш харесва ли те или желае да спи с теб, при други минават години, преди доверието да стартира да се разчупва.

Понякога той си е издействал това съмнение, различен път е плод на твоите комплекси и неувереността ти. Ето няколко метода да схванеш каква е истината:

Зависи от тематиката

Докато дамите най-често лъжем за възрастта и килограмите си, то при мъжете е малко по-сложно. Те лъжат за заплатата си, работата си и какъв брой постоянно упражняват, тъй като обичат да се изкарват по-богати, по-умни и по-атлетични. Друга тематика, за която мъжете лъжат са някогашните им връзки.

via GIPHY

Езикът на тялото

Веднъж е дълга пауза след обикновен въпрос, различен път ще те гледа право в очите, за да наподобява по-уверен в думите си. Казват още, че лъжецът ще прикрие с ръка част от лицето си. Известно е, че когато лъжат, хората се потят повече, дишането им зачестява, както и пулсът им.

Противоречия

Можеш да разпознаеш лъжеца и по някои съществени пропуски в историята - тя се трансформира всякога, може и да има доста елементи, само че с всяко следващо описване, те се разминават. Опитай се да го накараш да опише историята наопаки – в обратна посока, като му задаваш насочващи въпроси. Казват, че точно тогава лъжците се объркват.

via GIPHY

Държи се отбранително

Когато някой те лъже поведението му се трансформира, минава в отбранителна позиция. Особено в случай че усети недоверието ти е доста евентуално да се опита да хвърли сходни обвинявания върху теб. Освен това когато хората лъжат сменят метода, по който приказват – прекомерно постепенно или бързо, безшумно или мощно – само че в никакъв случай не звучат като себе си.

Носи му се популярност

Често мъжът върви със славата си. Ако за него се приказва, че обича да послъгва, може би има причина. Обърни внимание дали премълчава истината в диалози с близките. Ако лъже другите, най-вероятно лъже и теб.

via GIPHY

Интуицията ти

Казват, че имаме развита вътрешен глас, с която усещаме когато някой ни лъже. Може би е добре от време на време да се вслушваш във вътрешния си глас. Ако е единствено той обаче не избързвай с изводите, с цел да не набедиш почтена жертва ;)

И още неистини и връзки:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР