Във всяка връзка има моменти на пълно разбирателство и покой

...
Във всяка връзка има моменти на пълно разбирателство и покой
Коментари Харесай

Тези навици дразнят половинката ви

Във всяка връзка има моменти на цялостно съгласие и покой и моменти на кавги и неволи. Важно е да разберем кое тъкмо ни нервира и да споделяме по верен метод казуса, с цел да доведем до решаването му, а не до задълбочаването му. Ето някои привички, които несъмнено нервират сътрудниците ви:

Генерализиране
10 знака да избягвате този вид хора
Ежедневно се срещаме с доста хора. Някои от тях ни стават близки другари, други положителни познати, доверяваме се, споделяме персонални неща. В...
Прочети повече
Генерализирането в една връзка от вида „ Мъжете/жените сте си такива “ може извънредно да подразни половинката ви и да засегне егото й. Вие сте с този човек точно тъй като не е подобен. Всеки е извънредно самостоятелен е не е добре да причисляваме под общ знаменател. Ако желаеме да споделяме казуса, по добре да се отнесем с схващане в обстановката. Попитайте от къде идва казуса и каква е повода за действието, само че не поставяйте заключения от този жанр.

Нещата, които най-вече нервират другите зодии

Разделяне на функциите

Домакинската работа няма пол. Не чакайте мъжа си да изхвърля боклука всеки ден, само че създайте естетика – в случай че единият готви, нега другият да измие чиниите, в случай че единият чисти, то другият да пусне пералня. Балансирайте отговорностите си, с цел да няма ядосани.

Апатията
Разгадайте характера по походката
Характерът ни прозира от думите и делата ни, от време на време даже от мълчането ни. Има обаче и по-сигурен метод да разбираем какъв е индивидът с...
Прочети повече
Слушате непрекъснато по какъв начин сътрудникът ви желае да се промени, да знае повече, да се преквалифицира с нов курс, да стартира да учи повече в тенденция, която го вълнува, само че резултатът – никакъв.

Опитайте да го стимулирате. Накарайте го да проумее, че зад празните думи не стоят съществени хора и в случай че желае нещо би трябвало да работи над него. Съставете проект за деяние заедно  или му помагайте да освободи всекидневието си, с цел да може да се концентрира върху значимото за него.

Тези 10 неща в мъжете най-вече нервират дамите

Плановете дружно

Дали и двамата се питате взаимно дали желаете да се присъедините на събитие с другари или в никакъв случай проектите ви не съответстват. Понякога в случай че сътрудникът ви ви кани на всички места, а вие в никакъв случай не изявявате предпочитание да го поканите с вас на никое място, би работило много дразнещо и демотивиращо за половинката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР