Във всяка връзка идва момент, когато партньорите са изправени пред

...
Във всяка връзка идва момент, когато партньорите са изправени пред
Коментари Харесай

5 типа мъже, които просто не стават за брак

Във всяка връзка идва миг, когато сътрудниците са изправени пред избор - да узаконят ли връзките си или просто да продължат по ръзлични пътища. Но даже да сте безумно влюбени в колегата си, би трябвало добре да помислите, преди да преминете към " идващото равнище " - в случай че той попада измежду долуизброените видове мъже, по-добре не се обвързвайте с него! Представяме ви 5 вида мъже, с които е по-добре да не сключвате брак.
Глупав мъж
Опитът демонстрира, че за една умна жена е доста мъчно да живее с малоумен мъж. Тя ще би трябвало цялостен живот да се преструва на глупава, с цел да не наподобява малоумен мъжът в нейните очи и в тези на близките.
Мъж със зависимости
Стойте надалеч от мъж, който е привързан към хазарта или алкохола. По предписание тези зависимости остават вечно. Дори и краткотрайно мъжът да се откаже от тях, в избран миг той още веднъж ще се върне към пороците си. Със сигурност той ще ви обещае, че това няма да се повтори, само че е по-добре да не вярвате на обещанието му.
Мъж, който е по-голям от вас с повече от 20 години
Да, има случаи, когато възрастта на сътрудниците няма значение. Но въпреки всичко огромната възрастова разлика значи, че двамата принадлежат към разнообразни генерации. Разликата във възрастта от 10-15 години е изцяло допустима, само че в случай че е на повече от 20 години, това рано или късно може да сътвори проблем и за двамата съпрузи. Но дали една жена ще успее да преодолее възрастовите разлики с обичания си и да разбере мирогледа му, това е въпрос на персонални визии. Ако можете да приемете и да разберете неговите полезности - това би било ужасно. Но въпреки всичко не забравяйте, че и той от своя страна би трябвало да направи същото.
Мъж, който има вяра, че е съвършен
Този мъж непрестанно ще предявява искания към жена си за всичко! Но на процедура е невероятно изцяло да се угоди на подобен човек, а и въпреки всичко да не забравяме, че съвършени хора не съществуват.
Известен мъж
Известните мъже (учени, музиканти, реализатори, писатели, общественици, политици) са най-вече нервни хора, изцяло потопени в работата си, приемащи за даденост възхищението и поклонението от страна на близките. Едва ли бихте желали да прекарате цялостен живот в компанията на подобен мъж.

Източник:https:zajenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР