Във всяка шега има доза истина. В тази шега има

...
Във всяка шега има доза истина. В тази шега има
Коментари Харесай

Сигналите са разшифровани: Какво всъщност обеща Медведев в прогнозата си за 2023?

Във всяка смешка има доза истина. В тази смешка има малко комизъм. За какво става въпрос? Разбира се, за прогнозите на Дмитрий Медведев за 2023 година При тях не всичко е толкоз просто, колкото наподобява на пръв взор.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност и началник на ръководещата партия " Единна Русия " Дмитрий Медведев, непосредствен другар на президента Владимир Путин, направи " своя принос " към прогнозите за 2023 година И макар че Медведев направи спогодба в канала си в Telegram, че ще се " съревновава " с " най-неочакваните и даже неуместни от тях ", неговата " футуристична " задявка като цяло се оказа много реалистична, макар че би трябвало да бъде дешифрирана.

Почти никаква фикция

От десетте прогнози осем са изцяло действителни, даже това да не се случи през 2023 година, а да речем през 2025 година Считам за нереалистични единствено пета и половината от шеста точка, както и една от наредбите на осма.

Точка 5 е „ основаване на Четвъртия райх въз основата на Германия и нейните спътници (Полша, балтийските страни, Чехия, Словакия, Румъния, Киевската република и други маргинали) “.

Очевидно е, че Полша в никакъв случай няма да се " причисли " към Германия и никакъв " Четвърти райх " не е вероятен за германците - те ще би трябвало да принудят своите нагли мигранти да живеят съгласно закона и да се приспособят най-малко към някаква потребна работа.

Нереалистична (това към този момент е от шести параграф) е и „ войната сред Франция и Четвъртия райх “. Вече нямат противоречиви територии. Париж има нуклеарни оръжия. Да, на французите в този момент не им е до война с германците - те по-скоро ще би трябвало да се приготвят за революция против милиони мюсюлмани от някогашни африкански колонии, които са мигрирали във Франция, и освен мюсюлмани, които считат Франция за своя плячка.

Но втората част на шести параграф към този момент не е небивалица, макар че няма да бъде на следващия ден:

" Разделяне на Европа, в това число ново делене на Полша ".

И, несъмнено (това към този момент е от осма точка), - " основаване на съюзна страна на Тексас и Мексико ".

Това, несъмнено, е от сферата на фантазията. Богатият Тексас не би се отделил със скандал към Мексико, с цел да основава в този момент с него " съюзна страна ", по-скоро би оглавил конфедерация от консервативни американски щати, които са малко над 20.

Защо в прогнозата на Медведев за 2023 година се появиха тези фантастични догатки, в действителност ли той не схваща, че това просто не може да стане? Сигурен съм, че схваща. Но в случай че ги нямаше тези явно нереалистични точки, мнозина щяха да си помислят, че той инцидентно е предал същинската визия на Кремъл за близкото бъдеще. Всички останали точки от прогнозата, дублирам, са изцяло действителни, под въпрос е единствено времето на осъществяването им.

Това, което е безусловно действително

Точка 1. „ Повишаване на цената на петрола до 150 $ за барел и цената на газа до 5000 $ за 1000 кубически метра “. Може ли да стане? Лесно.

Точка 2. „ Връщане на Обединеното кралство в Европейския съюз “. Възможно ли е? Дори лейбъристите да се върнат на власт след резултатите от идващите парламентарни избори, които може да са предварителни. Почти всички прогнози предсказват победа за тях, защото Brexit се оказа прекомерно сложен за хората.

Точка 3. „ Разпадането на Европейския съюз след връщането на Обединеното кралство и премахването на еврото като валута на някогашния Европейски Съюз “. Да, допустимо е, само че, несъмнено, не тъкмо на следващия ден.

Точка 4. „ Завземането от Полша и Унгария на западните региони на някогашна Украйна “. Абсолютно допустимо! Те към този момент се приготвят за това.

Точки 5. и 6. бяха разисквани нагоре. Продължаваме напред.

Точка 7. „ Отцепване на Северна Ирландия от Кралство Англия и Северна Ирландия и присъединение към Република Ирландия “. Може ли да стане това? Преди време беше немислимо, в този момент е напълно мислимо.

Точка 8. - с изключение на едно изключение, разисквано нагоре - е напълно действителна, въпреки и не за 2023 година, а за малко по-късна дата:

" Гражданската война в Съединени американски щати, отделянето на Калифорния и Тексас в самостоятелни щати... Последвалата победа на Илон Мъск по време на президентските избори в Съединени американски щати в някои от щатите, останали за републиканците след гражданската война. "

От това се опасяват най-вече американците, тъй като те изгубиха повече хора в първата си революция в средата на 19 век, в сравнение с във всички останали войни, в това число и двете международни войни, и точно към това ново клане Америка настойчиво се плъзга.

Трагичното се състои в това, че разделянето през днешния ден става освен сред така наречен републикански и демократични щати, само че също и сред членове на фамилиите, то е във всяка точка на Съединените щати където хората са въоръжени до зъби и склонни към принуждение.

Точки 9 и 10 могат да бъдат обединени в една. Там всичко е действително, единствено че ще отнеме повече от година. Ето и прогнозите в един блок:

" Прехвърляне на всички огромни фондови тържища и финансова активност от Съединени американски щати и Европа към Азия. Колапсът на финансовата система на Бретън Уудс, в това число крахът на МВФ и Световната банка. Отхвърляне на еврото и $ като международни аварийни валути. Връщането на златния стандарт. Преход към интензивно потребление на цифрови фиатни валути. "

Това, несъмнено, дублирам, няма да се случи през 2023 година, само че през идващите 10 години тази прогноза има всички шансове да се сбъдне.

Такава странна карта

Показателно е, че тази прогноза има забавно продължение. Журналистът от кремълския пул Дмитрий Смирнов (което значи, че е било тъкмо договорено) сподели карта на разпада на Съединени американски щати съгласно Медведев.

Това тролене има всичко - от Република Тексас до Руска Америка в лицето на Аляска. Имената на части от разграничената Америка са искрено презрителни: „ Американски бял съюз, Съюз на свободния север, Западна морска република, Източна морска република, Свободна република Тексас, Нова Атлантида, Руска Америка и Република Дж. Флойд “.

„ Разцепва “ Съединени американски щати от сърце. Ако Америка въпреки всичко се разпадне, мисля, че ще е на две, най-много на три елементи, а не на осем... По-долу ще стане ясно за какво е направено това.

Много се зарадвах и на " поздравленията ", с които приключва поста на Медведев:

" Честита Нова година на вас, англосаксонски другари и вашите щастливо грухтящи прасета! "

И по този начин, какво беше това?

Остава да се отговори на въпроса за какво е направено всичко това. Отговорът, състоящ се от три елементи, лежи на повърхността. Първо, това е сигнал за Запада, че Русия няма да капитулира: ние знаем всичките ви заболели точки, не се опасяваме от вас и ще устоим до дъно, и ще победим.

Второ, това е и сигнал към народа на Русия: горе главите, другари, би трябвало да сме в положително въодушевление, ще устоим и ще победим, дано се посмеем на враговете си, които са почнали безперспективната си работа да смажат Русия, когато трябваше да мислят по какъв начин да не отидат на дъното.

Трето, това е сигнал към целия незападен свят: не се съмнявайте в Русия, която също се бори за вашата независимост, защото ние се смеем на Запада и го тролим, ние сме в положително въодушевление, което значи, че сме уверени в себе си и ние ще спечелим. Само по този начин могат да се обяснят думите на Медведев. Днес е задявка, а на следващия ден?

Между другото, той направи това и преди в своя телеграм канал. След като един път подлага на критика Запада за нежеланието му да помогне на Русия в денацификацията и демилитаризацията на Украйна, Медведев прикани някогашните си сътрудници да помислят за „ неизбежното потребление от страна на Русия на стратегически нуклеарни сили в спора и вероятните изтезания на украински националисти на мястото за изтезания на Червения площад посредством " четвертоване. "

Това беше през май, а през декември никой не счита тематиката за потреблението на нуклеарни оръжия по отношение на спора в Украйна като смешка...

Що се отнася до подигравателната карта на рухналите Съединени щати, това е директна, презрителна отпратка към сходни карти на разчленената Русия, появили се на Запад в държавните кръгове през 90-те години, към които, явно, те са решили да се извърнат още веднъж във връзка със закъсалото СВО.

Веднъж Путин сподели в ефира на телевизионния канал " Россия-1 ", че персонално е видял карти, проектирани в Европа, на които Русия е разграничена на няколко самостоятелни страни, и че е получил други потвърждения в това отношение:

" В диалози с някои мои сътрудници - в този момент няма да му споделям семейството, тъй като индивидът не ми даде право да приказвам за това обществено - само че един мой сътрудник, президентът на една от източноевропейските страни, на една от срещите с мен непосредствено сподели, че за нас в Европа не стои въпрос дали Русия ще се разпадне или не. Мислехме, че е неизбежно ".

" Въпросът беше единствено по кое време ще се случи това и какви ще са следствията за самата Русия и за външния свят, откакто Русия е нуклеарна мощ ", преразказа Путин думите на своя сътрудник.

Изглежда по тази причина „ отговорът ” дойде със зашифровано в него обръщение с почти следното наличие: помнете, някогашни другари, всичко, което е допустимо за вас, е допустимо и за нас: да мислим и да действаме. Имайте това поради и по тази причина седнете безшумно. В противоположен случай…

Какво следва от това?

И последното. На някои може да не им хареса за какво държавникът Медведев избра подобен звук за себе си и " бомбардира " света с радикални изявления в интернет. А на мен, признавам си, ми харесва. Защото с сходни обществени изказвания Медведев " гори мостове " и към този момент няма да бъде допустим политик за Запада - някакъв добряк, който елементарно може да бъде подведен, както с Либия, бухнал фен на софтуерни дрънкулки с демократични съветници, които мечтаят за бързо предаване и преобразяване на Русия в колония на Запада.

Дори тези изявления да са провокирани от пиари, които образуват нов облик на Медведев, желанието да се харесат на сънародниците, а не на враговете, на Запад към този момент коства доста. Сега ще остане при народа си.

Както сподели известният американски възпитател Дейл Карнеги, „ създайте добра известност на човек, която той ще се опита да оправдае “. Единственото, което в този момент се изисква от Медведев и неговите сътрудници във властта, е бързо да създадат твърда реторика, последвана от строги дейности, в случай че думите не са задоволителни.

Няма да укривам: в действителност се надявам, че Западът ще им помогне в това. Убеден съм, че и другите ни политици би трябвало да последват образеца на Медведев, в случай че желаят да претендират за нещо в Русия. Да седнете, господа, приятели, няма да съумеете. Руснаците не се нуждаят от политици, които желаят да се харесат на чужденците за наша сметка.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР