Във всеки човек живеят доброто и злото, Ангел и Демони,

...
Във всеки човек живеят доброто и злото, Ангел и Демони,
Коментари Харесай

Какви Ангели и демони стоят зад знаците на зодиака

 i Във всеки човек живеят положителното и злото, Ангел и Демони, които се пробва да завоюват душата му на своя страна. Интересно е, че съгласно хороскопа всеки има свои ангели и демони, които го  следват през целия живот.

Овен

Зад Овен стоят Демонът на Ненавистта и Ангелът на Искреността и Откритостта. Тъмната страна на характера на Овен излива в света гняв, непреклонност,  отвращение да признае грешките, безочливост и безсрамие. Проявлението на Ангела – неприкритост, почтеност, интензивност и оптимизъм.

Телец

Телецът е придружен от Демона на Гнева и Алчността и Ангелът на Верността и Добродушието. Демонът води Телеца по пътя на благосъстоянието, парите, настоявайки да не помни за духовното. Ангелът на Верността, от своя страна, споделя на Телеца, че най-главните богатства – това са  другарство, обич, семейство.

Близнаци

Близнаците ги преследва Демонът на Проклятието и го поучава Ангелът на Жизнерадостта. Когато слушат своя дявол, Близнаците стартират да лъжат, да преструват и да ласкаят хората с цел да ги употребяват. А Ангелът на жизнерадостта е постоянно подготвен да им помогне за превъзмогване на компликациите и да им внуши убеденост в себе си,  те би трябвало единствено би трябвало да се извърнат към светлината.

Рак

На Рака му  въздействат Демона на Лъжите и Ангела на Чувствата. Като слуша демона си Ракът става същински манипулатор. Той е податлив да внушава на хората възприятие за виновност,  да провокира у своите близки сълзи и нервности, като по този начин реализира задачите си. Ангелът дава на Рака  дарба към състрадание и съчувствие.

Лъв

До Лъва се намират Демонът на Тщеславието и Ангелът на Великодушието. Демонът се стреми да го направи нахален и горд човек, а Ангелът на Великодушието изпълва сърцето му с обич към хората, което го прави великодушен, безвъзмезден, радушен и общителен.

Дева

Зад гърба на Девата стоят  Демонът на Завистта и Недоволството и  Ангелът на Постоянството и Защитата. Демонът на Завистта трови душата му, внушава му неодобрение от живота, отстрани неговите  другари и близки. Ангелът на Постоянството и Защитата прави Девата мощна духом, благонадежден и умен човек.

Везни

Везните  имат Демон на Настроението  и Ангел на Мярката. Демонът  на този знак внася в  живота му подозрения и колебливост, своенравие. Ангелът на Мярката прави Везните хармонични във всичко, мощни вътрешно и красиви външно.

Скорпион

Зад Скорпиона стоят Демонът на Отмъщението и Ангелът на Истината. Демонът с невероятна скорост унищожава всичко положително и ярко в живота на Скорпиона. Той бързо заразява душата и мислите му с отрицателни мисли и злоба. Ангелът на Истината оказва помощ на Скорпионите да се извърнат към светлината, да одобряват себе си и света такива, каквито са. Ангелът на Светлината ще даде на този знак на Зодиака силата да се движи напред.

Стрелец

Стрелецът е заобиколен от Демона на Гордостта и Ангела на Справедливостта. Демонът кара Стрелеца да бъде самоуверен и нахален, да не приема рецензия. Но в сърцето си той е герой за правдивост, почтеност и се стреми към нещо по-висше, и в това му оказва помощ Ангелът на Справедливостта.

Козирог

До Козирога са Демонът на Равнодушието и Студенината  и Ангелът на Издръжливостта. Демонът се разсънва в Козирога, когато той бива предаден, отхвърлен, афектиран. В моменти на отчаяние и оскърбление се задейства Демонът. В непосредствена непосредственост до него Козирогът мъчно се снабдява с другари, не може да обича и да поддържа връзка добре с другите. Ангелът му оказва помощ да преодолява  компликациите и отчаянието и да бъде себе си, без значение от всичко.

Водолей

Във Водолея се борят Демонът на Отчуждението и Ангелът на Приятелството. Ако слуша  своя Демон, Водолей демонстрира пренебрежение и неуважение към другите. Неговият дявол не позволява до него  положителни хора, не му разрешава да има другари и семейство. Ангелът на Приятелство му припомня, че той има положително сърце, и че   е изправен пред риска да остане самичък, в случай че продължава да слуша  демона.

Риби

Рибите имат Демон на Пороците и Ангел на Любовта. Слушайки своя дявол Рибите  постоянно падат на дъното – в живота им се появяват алкохол, опиати, разврат и свирепост. Но те постоянно могат да се извърнат към Ангела си за помощ, с цел да станат положителни, милосърдни и нежни.

Доброта: Да се избавим от илюзиите

 

Доброто  отношение не постоянно води до позитивни резултати, и това, за жалост, е реалност. Често се бърка добротата с нелепост, макар че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

Цялата публикация

Родените през ноември: Владетели и на живота, и на гибелта

 

Ноември се ръководи от планетата Плутон и могъщия знак на Скорпион. Ноемврийският човек има огромна мощ на волята.  Привличат го такива области като медицина, защита, метафизика, политика, следствия. Освен това …

Цялата публикация

Ето от какво би трябвало да се избави незабавно всеки Знак на Зодиака преди края на годината

 

Бързо свалете този товар от себе си! Oвен Да. Вие сте надълбоко амбициозни и постоянно се пробвате да бъдете най-хубавите във всичко, което вършиме. Това е повода, заради която сте…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР