Във времето на изолация вдъхновението да продължим напред е най-важното,

...
Във времето на изолация вдъхновението да продължим напред е най-важното,
Коментари Харесай

Андриан Бекяров: Моментът е идеален да поизчистим мирогледа си

Във времето на изолираност вдъхновението да продължим напред е най-важното, от което имаме потребност. Как го намират създателите споделя българският художник Андиан Бекяров в изявление за Actualno.com.
Как искаш да се чувстваш?
Искам да се усещам уравновесен, доколкото е допустимо, да се веселя на дребните неща и да пребивавам със съзнанието, че бъдещето ще е хубаво.
Какво те избавя сега?
Работата ми. Намирам задоволство в изкуството. Процесът на основаване ми носи наслада и ме откъсва от не до такава степен приятната действителност.
Какви ще излезем от изолацията?
Ще излезем изменени, по този начин мисля. От всеки един зависи, дали ще се промени към по-добро или по-лошо, ценностната система на всеки един ще си проличи. Имам чувството, че като цяло хората стават по-осъзнати и по-съпричастни.
Какво ти липсва най-вече?
Ежедневието ми не се е трансформирало кой знае какъв брой, става известно, че художникът на свободна процедура цялостен живот е в изискванията на изключително състояние.:) Това, което ми липсва в този момент е чувството за независимост.
Ще изгубим или ще намерим повече?
В момента живеем в боязън и ограничавания, само че пък в този момент си даваме сметка за всички тези елементарни неща, които ни радват в естественото всекидневие, може би в този момент ще ги оценим, тъй че, мисля че ще намерим повече, в сравнение с ще загубим.
Кое ще е първото нещо, което ще направиш след края на изолацията?
Ще отида в парка.
Твоят съвет като създател към хората?
Сега моментът е съвършен да забавим малко темпото, да погледнем във вътрешността в себе си, да поизчистим мирогледа си. Да не губим възприятието си за комизъм. И за край, ще изтъквам огромния Дъглас Адамс- " Без суматоха! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР