Във времената на пандемия най-носеното облекло без съмнение е спортното.

...
Във времената на пандемия най-носеното облекло без съмнение е спортното.
Коментари Харесай

Топ 10 спортни облекла, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Във времената на пандемия най-носеното облекло без подозрение е спортното. Независимо дали обичате да си почивате или сте дейни фенове на спорта, всяка дама би трябвало да има най-малко един комфортен спортен екип Днес ще ви споделим топ 10 на спортните артикули, които би трябвало да участват в дрешника на всяка дама.
10. Най-универсалната дреха
Едва ли има човек, който да не носи тениски – те са подобаващи както за дома или фитнеса, по този начин и за разходка с другари, а за какво не и някой формален мотив, стига да е комбинирана с верните облекла и аксесоари. Ето за какво това е и номер 10 от нашата ранглиста – даже и да не сте спортни натури, няма по какъв начин да нямате най-малко една спортна тениска в сбирката си.
9. Суитшърт, който те обича. Суитшъртите с качулка са обичано облекло за всеки мотив, може би поради чувството на сигурност, което придават. Със сигурност ви се е случвало, обличайки обичан суитшърт, да се чувствате като че ли сте обгърнати в прегръдката на обичано създание (особено в случай че суитшърът не е ваш, а на обичаното създание и мирише на неговия парфюм).
8. Спортни интензивности за начинаещи
Йогата е желан тип интензивност освен поради обстоятелството, че е подобаваща за всеки, даже за хора, които в никакъв случай не са си занимавали със спорт, само че и тъй като с изключение на за тялото, се грижи и за здравето на мозъка. Един от най-комфортните типове облекло за подобен вид действия несъмнено са потниците с тънки презрамки, които компактно прилепват по тялото и основават чувство за лекост и комфорт по време на осъществяване на всяка асана.
7. Свобода на придвижванията
Разбира се, не е доста задоволително да практикуваме йога единствено по потниче, целесъобразно е да имаме и долнище, изключително в случай че не сме у дома, а в зала с група. Тук правила няма, едни избират къси панталонки, други клинове, само че обезателно най-комфортният избор, придаващ независимост и ефирност на придвижванията, са необятните панталони с ластик към глезена, вид шалвари.
6. Дрехата, която те прави състезател
Ясно е, че няма по какъв начин да си състезател в случай че единствено седиш на дивана без да практикуваш никакъв спорт, само че има едно магическо облекло, което като че ли ни кара да се усещаме извънредно дейни и ни дава нужната мотивация най-сетне да се отървем от няколкото непотребни килограми. Тази магия се назовава състезателен чеп – пробвайте, в действителност работи!
За да ни носи наслада и самочувствие, спортното облекло не би трябвало просто да е в подобаващия цвят и материя, а да наподобява красиво и добре подбрано по отношение на останалата част от визията ни. А кой е най-лесният метод горнището и долнището на спортния ни екип да са в звук? Да са закупени в комплект, несъмнено! На уеб страницата на.bg ще откриете чудесни оферти за цялостната си спортна визия.
5. Щипка цвят в сивото всекидневие
Разноцветните спортни екипи несъмнено придават въодушевление и даже са задоволителна мотивация да стартирате своя подготвителен проект. Любимите ни комбинации са от пъстър суитшърт с цип и чеп в безпристрастен цвят с подробност от щампата на сиутшърта.
4. Комфорт за пътешествениците
Удобството по време на придвижване е от голяма важност освен във фитнеса, само че и когато см ена път. Всеки себеуважаващ се екскурзиант следва да има най-малко един състезателен екип, състоящ се от сутшърт с необятни джобове и качулка и свободно памучно долнище с връзки за оптималната независимост на придвижванията.
3. За феновете на колелата
Независимо дали предпочитате велосипед, ролери, или пък скейтборд, най-комфортното облекло за упражняване на спортове на колела обезателно са късите панталони в композиция с тениска със свежа щампа. Само не забравяйте и защитните наколенки, при положение, че сте начинаещи.
2. Стилни вкъщи
Дори и да предпочитате да си стоите у дома през почивните дни, отново нямате опрощение да не се сдобиете с удобен комплект от суитшърт без качулка и памучно долнище – надали ще ви е комфортно да прекарвате почивката си облечени в дънки.
1. Най-комфортното облекло
… без подозрение е това, което ни кара да се усещаме най-добре. Няма значение дали носим тениска, потник, или суитшърт, чеп, къси панталони или спортен екип, значимото е да ги носим с убеденост!

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР