Във връзките си Рибите често правят грешки, както повечето зодиакални

...
Във връзките си Рибите често правят грешки, както повечето зодиакални
Коментари Харесай

11 грешки, които Рибите често правят във връзките си

Във връзките си Рибите постоянно вършат неточности, както множеството зодиакални знаци. Истината обаче е, че връзките сред хората са комплицирани. Мнозина имат податливост да плачат за най-малките неща в съществуващата им връзка и да се стремят към някоя по-вълнуваща. Трябват обаче взаимни взаимни отстъпки, с цел да се получат нещата.

Връзката става по-лесна, когато вие и вашият сътрудник сте подготвени да разберете характера на другия.

Добре е да знаете и евентуалните неточности, които сте склонни да вършиме във връзките си и да ги избягвате.

Като приказваме за Риби, това е воден знак, който се слави с огромна емоционалност. Жената Риби влага прекалено много във връзка и даже се губи в процеса. Въпреки че притежаването на сензитивна и интуитивна страна е самодоволство за личността, това от време на време пречи.

Наличието на прекалено много интензивни страсти може да докара до влакче в увеселителен парк за настроението. Същевременно това оказва въздействие върху връзката.

Прочетете, с цел да разберете за 11-те неточности, които Рибите от вършат във връзките си:

Липса на граници

Тъй като са мощно прочувствени, Рибите жонглират с границите на своите усеща и страсти. Жената от тази зодия се забърква прекалено много в личните си усеща, че не помни за тези на колегата си. Липсата на прочувствени граници води до нездравословна взаимозависима връзка.

 във връзките си

Не се изправят пред действителността

Управлявани от планетата Нептун, Риби са известни със своите огромни качества за фантазиране във връзките си. Тези хора са мечтатели и имат изобретателно мислене, което продължава да основава подправени сюжети в главите им. Това качество ги прави нереалистични във връзка с връзките и даже не желаят да излязат в действителността. Това е по този начин, тъй като не желаят да нарушат упованията си.

Носят се по течението

Рибата на зодиака е причудливо творение, което следва стъпките на сърцето си и има вяра в това да се носи по течението. Тяхната спонтанна природа ги кара да се борят да се придържат към проектите. Рибите обаче би трябвало да извърнат повече внимание на своя сътрудник и на общите цели в връзките.

Постоянно трансформират страстите си

Тъй като са изменчив воден знак, Рибите са с непрекъснато изменящи се усеща. Този прочувствен поток ги кара да бъдат нерешителни във връзките си, което води до проблеми и спорове.

Не могат да декодират възприятията си в думи

Рибите са много положителни в това да бъдат интуитивни и прочувствени. Това обаче не важи, когато става въпрос за изразяването на възприятията им с думи. Това основава неразбория във връзката. Очакването сътрудникът им да чете мислите им може да докара единствено до недоумение. Рибите би трябвало да се опитат да изразят възприятията си. Споделянето е ключът към положителната връзка.

 във връзките си

Да бъдеш мощно сензитивен

Повишеното равнище на сензитивност идва естествено с прочувствените водни знаци. Поради това те постоянно одобряват дребните неща драговолно. Лошата им връзка в никакъв случай не им разрешава да кажат възприятията си на колегата си, което им основава голям брой проблеми във връзките си.

Променят се поради другия

Хората от зодия Риби са интензивно настроени с колегата си, тъй че постоянно схващат даже и най-малките негови потребности и стремежи. Въпреки това, смяната на себе си и трансформирането в нова версия, с цел да угодите на някой различен, не е положително за връзката. Отстоявайте това, което сте и не позволявайте на някого да ви трансформира в различен човек.

Не преценят действително колегата

Това е зодиакален знак, който се ръководи от планетата Юпитер. Този факт прави Рибите извънредно оптимистични към всичко и всички. Но от време на време, заради това, те не могат да възприемат същинските цветове на колегата си. Те постоянно му се доверяват сляпо и след това остават разочаровани във връзките си.

 във връзките си

Бягай по време на стресови моменти

Ако Рибите не са удовлетворени от връзките си, те няма да се опитат да разрешат проблемите с колегата си. Освен това, по време на разгорещени разногласия и непреодолимия интервал, те избират да избягат, в сравнение с да изяснят казуса.

Изключването и напускането обаче може да докара единствено до анархия. Това в допълнение може да сътвори голям брой неразрешими спорове. Комуникирайте и изяснете проблемите си, не се опитвайте да ги заобикаляте.

Не отделят време за разформироване

Знакът Риби е обвързван с усеща и буйни страсти. Следователно те не помнят да се презареждат. Във връзките си обаче двама души се нуждаят от лично пространство и време като метод да се възстановят и да бъдат по-добри. Без значение какъв брой успокоение придобивате с колегата си, извънредно значимо е да си починете и да се заредите сами.

 във връзките си

Те се концентрират единствено върху скъпоструващия сантиментален материализъм

Рибите са сантиментални и прочувствени същества, които са мощно сантиментални във връзките си. Те даже фанатизират мечтателни и сюрреалистични сюжети в главата си с колегата си.

Поддържането на една връзка с Риби от време на време е малко скъпо, защото те обичат дарове от висок клас и сантиментални срещи понякога. В това няма нищо неприятно, стига да им е приоритет пред същинските връзки с колегата.

Рибите са прочувствена и буйна зодия, която внася топлота и комфорт в връзките. Ако сте от тази зодия, обърнете внимание на гореспоменатите неточности, с цел да не ги допускате във връзките си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР