Във връзка с регистрираните случаи на коронавирус в столицата, "Софийска

...
Във връзка с регистрираните случаи на коронавирус в столицата, "Софийска
Коментари Харесай

Софийска вода въвежда мерки срещу усложнената грипна обстановка

Във връзка с записаните случаи на ковид в столицата, "Софийска вода " ще вкара няколко промени във всекидневната си работа, за повишение на грижите по опазването на здравето на клиентите и чиновниците на "Софийска вода ", оповестиха от сдружението.

Променя се работното време на Центровете за обслужване на клиенти. От на следващия ден, 12 март, те ще работят от 8.00 до 17.00 часа единствено в делничните дни.

Учен от Българска академия на науките за ковид: Инкубационният интервал е 4-5 дни

Временно мобилният център за услуги няма да работи. Клиентите се умоляват да се обръщат към безплатния телефон на "Софийска вода " или към формалната писмена форма през уеб страницата на сдружението преди да посетят някой от центровете, а визитите в центровете за услуги да бъде единствено при положение на неотложна нужда.

Клиентите, които не могат да отсрочат визитата си в центровете за обслужване, се умоляват да изчакват пред офиса, до момента в който чиновник на "Софийска вода " ги предложения.

От сдружението припомнят, че на безплатния телефон на "Софийска вода " клиентите могат да получат следната информация: регионите, които са без вода; салдо по потребителски номер; интервал за подаване на самоотчет и интервал, в който адресът попада в графика за действително отчитане от проверител.
През платформата за запитвания на уеб страницата на "Софийска вода " клиентите могат да подадат и публични тъжби, на които ще получат отговор в границите на един работен ден.

Във връзка с целесъобразното ограничение на близки физически контакти, клиентите на "Софийска вода " се умоляват да се възползват от отдалечените способи за отчитане на самостоятелните си водомери:
- Безплатен телефон 0800 121 21;
- Интернет уеб страницата на Дружеството - www.sofiyskavoda.bg ;
- Лист, залепен на входната врата на жилището;
Върху него е належащо е да се посочат следните данни:
- Клиентски номер;
- Номер на водомер;
- Местоположение на водомера - кухня/баня/друго;
- Тип вода, минаваща през водомера - топла, студена;
- Показания на уреда.
Плановите и спешни действия няма да бъдат отменяни. От "Софийска вода " твърдят жителите на столицата, че сигурността и качеството на водата, която подават към клиентите, е с най-голям приоритет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР