Във връзка с празниците Пътна полиция и структурите за поддръжка

...
Във връзка с празниците Пътна полиция и структурите за поддръжка
Коментари Харесай

Вижте пътищата с интензивен трафик по празниците

Във връзка с празниците " Пътна полиция " и структурите за поддръжка на пътната инфраструктура са взели ограничения за безвредното пътешестване на пасажерите. Завишен трафик на коли ще има на пътя за Кулата, автомагистралите " Струма ", " Тракия " и " Хемус ", пътят през Велико Търново, Варна, Русе, както и пътищата за зимните курорти.  Информацията бе изнесена на пресконференция в Главна дирекция " Национална полиция ", във връзка идните почивни дни за 3 март, написа Novini.bg.

За 3 март ще бъде затворен краткотрайно проходът Шипка. До паметника на Шипка няма да бъдат позволени хора с коли или други транспортни средства, както и хора във очевидно нетрезво положение. Гражданите ще могат да паркират в обхода на прохода.

От полицията предизвестяват, че заради усложнената метереологична конюнктура се чакат снеговалежи, поледици и замръзване на пътя. Възможни са и снегонавявания. Ако не е належащо, водачите да не подхващат пътувания, поучават от Министерство на вътрешните работи.

По време на празниците от " Пътна полиция " ще се прави рутинни инспекции на коли. Ще се следи за водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР