Във връзка с обилното снеготопене през последните дни, асфалтовата настилка

...
Във връзка с обилното снеготопене през последните дни, асфалтовата настилка
Коментари Харесай

Областният управител Малина Николова разпореди спешен ремонт на моста край Краводер

Във връзка с изобилното снеготопене през последните дни, асфалтовата настилка на моста над река Ботуня при село Краводер бе съществено разрушена. Съоръжението се намира в неприятно техническо положение от години, а на пътната настилка е юридически няколкократен непълен ремонт.
Областният шеф Малина Николова през днешния ден предприе ограничения по обезпечаване на ремонтно-възстановителните действия на пътното оборудване, като след извършени диалози с шефа на Областно пътно ръководство – Враца инж. Веселин Николов и шефа на поддържащата компания се започнаха дейности по отчасти възобновяване на сектора със студена фрезована примес.
Пътният сектор е с натоварен трафик и за попречване на пътни произшествия е неотложно неговото изцяло възобновяване. При подобаващи метеорологични условия след 15 март ще стартира главният ремонт на моста над река Ботуня по подписания контракт сред Агенция „ Пътна инфраструктура “ и „ Пътинженеринг – М “ АД. Предметът на контракта е „ Извършване на възстановителни действия на моста над р. Ботуня на път I – 1 Монтана – Враца при км 129+355 “. Срокът за осъществяване на контракта е 90 дни от момента на пускане на строителството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР