Във връзка с номинацията му за кандидат в изборите за

...
Във връзка с номинацията му за кандидат в изборите за
Коментари Харесай

Не е шега: Волгин наистина ще е кандидат за евродепутат

" Във връзка с номинацията му за претендент в изборите за Европейски парламент през 2024 година, водещият на предаванията " 12 плюс 3 " и " Политически НЕкоректно " по стратегия " Хоризонт " на БНР Петър Волгин е в заплатен отпуск, считано от 8 април. Докато господин Волгин е в отпуск, водещ на предаването " Политически НЕкоректно " ще бъде Силвия Великова ", осведомят от БНР.

" Гласът на путинизма в България бил номиниран като претендент за евродепутат от 47 структури на “ВъZраждане ”. Говорим за индивида, който залива ефира на БНР с идеология антиевропейска, антинатовска, анти-всичко-прогресивно. За мен е предизвикателство да събера “Волгин ” и “евродепутат ” в едно изречение, само че въZрожденците явно не намират несъгласие в такава кандидатура ", написа преди дни националният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев и добави:

 

" Другия път като ви каже някой “Регулаторите ли са най-важното?! ”, дайте му образеца с Волгин, който, с общителното безучастие на болшинството в Съвет за електронни медии, трансформира една национална медия в пропагандатор на хибридна съветска агитация ".

 

По мотив в предаванията на Волгин, преди време ИВо Инджев откри цели.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР