Във връзка с призива на Волен Сидеров, вицепремиера Красимир Каракачанов

...
Във връзка с призива на Волен Сидеров, вицепремиера Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Джамбазки Е Категоричен: Изнудват Герб! Ето Кого Обвини!

Във връзка с апела на Волен Сидеров, вицепремиера Красимир Каракачанов да подаде оставка, Джамбазки разяснява, че " Сидеров показва своя персонална лична позиция в миг на размисъл в съботния ден. Но мисля, че е редно и обикновено този диалог да се направи очи в очи с всички останали... Всяка една оставка може да бъде дадена във всеки един миг. Въпросът е за какво ", добави Джамбазки.

" Някой би трябвало да се стимулира за какво желае сходно нещо. Тези си програмни послания е редно господин Сидеров да формулира пред групата, когато се появи на съвещание на групата... Непрекъснатата игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди на естествената политическа работа и на Народно събрание и в ръководството ", изясни евродепутатът.

Вакантното място на Валери Симеонов е редно да бъде заето от различен представител от НФСБ, " в реда на нещата е, тъй като сега в държавното управление има представители и на Вътрешна македонска революционна организация и на " Атака ". Редно е да има представител и на НФСБ ", добави Джамбазки.

Правиш вътрешни избори, хората излизат, подреждат и какво по-честно от това ", разяснява Джамбазки листата за евроизборите на патриотите и вероятната класификация посредством вътрешни избори, написа нюз.бг.

" Потвърди се теорията на Дарвин за еволюцията. Еволюцията се потвърди с този диалог с Марешки. Не съм ветеринар, с цел да го продължа ", изясни в студиото на БТВ Джамбазки, след директно включване на Веселин Марешки.

Тези, които към момента не схващат, че са нездравословни и би трябвало да си вървят са Джамбазки и Каракачанов, изясни Марешки и добави, " че в по този начин наречената дребна коалиция има и по-малка коалиция - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които се оповестиха против майките, които оферират хора, които по-късно продават българско поданство. Чувството за самозапазване наВолен Сидеров, очевидно, че той е най-нормалният в тази коалиция, му подсказва верния ход, че те би трябвало оптимално бързо да излязат от ръководството, с цел да се самосъхранят ", разяснява той.

Марешки е подготвен да поддържа държавно управление, което желае да усъвършенства конкуренцията в бранша на горивата и добави, че " единственият човек, който може да се оправи с картел в горивата - това съм аз ".

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР