Във връзка с футболната среща между Лудогорец и ЦСКА-София, която

...
Във връзка с футболната среща между Лудогорец и ЦСКА-София, която
Коментари Харесай

Лудогорец - ЦСКА-София променя движението в Разград

Във връзка с футболната среща сред Лудогорец и ЦСКА-София, която ще се организира на 6 април 2018 година от 17:00 часа на стадион " Лудогорец Aрена ", от 14:00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците " Ветеринарна ", " Мраморно море " и Северен бул..

Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград. Временната възбрана за придвижване на МПС по улица " Ветеринарна " няма да важи за живущите на улица " Северен бул. ". Освен това се не разрешава внасянето на спрейове със предпазен газ, с корозивни или оцветяващи субстанции, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности.

На стадиона няма да се позволяват лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за пострадване, както и лица във очевидно нетрезво положение. Не е позволено внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с разпръсквач. На стадиона няма да бъдат допускани гости с бутилки.

От страна на клуба е обезпечен кетъринг и жителите ще имат опция да си закупят безалкохолни питиета и вода. Не може да влизат и малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване според чл.8, ал.7 от Закона за протекция на детето
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР