Във връзка с честването на 134-та годишнина от Съединението на

...
Във връзка с честването на 134-та годишнина от Съединението на
Коментари Харесай

Строги мерки за сигурност за Деня на Съединението в Пловдив

Във връзка с честването на 134-та годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив, уредниците уведомяват, че на 6-ти септември 2019 година за тържествената заря-проверка в региона на площад „ Съединение “ в Пловдив няма да бъдат допускани жители в нетрезво положение, с нападателно държание, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически произведения, остри предмети, стъклени бутилки и други

От съображения за сигурност за времето от 16 до 22 часа на 6-ти септември се не разрешават полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства като се изключи излитащите и кацащите самолети на летище „ Пловдив “, в зона от въздушното пространство с радиус 1000 метра и височина 1000 метра над терена, с включен буфер за сигурност, над площад „ Съединение “.

Организациите и политическите партии би трябвало да заявят поднасянето на венци до 12 часа на 5-ти септември на имейл [email protected]. Входът за представителите на организациите, които са декларирали в Община Пловдив поднасянето на венци, е откъм улица „ Хан Кубрат “ от страната на Археологическия музей, не по-късно от 19.15 часа.

Тържествената заря-проверка на площад „ Съединение “ стартира в 20.30 часа. Движението по бул. „ 6 ти септември “ в сектора от бул. „ Цар Борис III Обединител “ до бул. „ Руски “ ще бъде спряно за придвижване на МПС от 09.30 часа до 13.00 часа и от 18.00 до привършване на събитието.

Информация за смяната в маршрутите на рейсовете от градския превоз може да видите на уеб страницата на Община Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР